Wednesday, March 25, 2015

Real Testimoni Premium Beautiful Corset 2015

 Testimoni terbaru...excited client ni bila part yang kendur mula jadi tegang.


 Client ni dari United Arab Emirates.
Happy dia bila badan makin kemas dan darah makin lancar.


Another happy client yang pakai Premium Beautiful. Client ni ingatkan PB Corset sama macam corset lain. Tapi Alhamdulillah sangkaan beliau meleset sama sekali bila superbrand corset ni buatkan beliau rasa selesa sangat even perut banyak lemak.



Premium Beautiful Corset terbukti selesa di pakai sepanjang hari. Mudah nak bergerak. Tak kan jadi robot punye once pb tersarung di badan uol. 


Ni pulak client yang masih dalam pantang. Baru je pakai pb dan alhamdulillah feedbacknye adalah dia makin selesa dengan pb corset yang pada awalnye beliau rasakan bukan satu keperluan.


Ni sal sendiri...beberapa jam lepas melahirkan anak ketiga.


Bila badan gempal seganda dari sebelum ni, nak amik gambar memang malas-malas je dan bila amik pun mesti nak menyorok belakang seseorang atau sesuatu.
Sangat sentap orang kata saya gemuk! Tu dulu la...tapi lepas dua minggu pakai pb terus happy bila shape badan lagi kemas dari zaman tak de anak dulu.



Kenapa premium beautiful terbaik untuk ibu lepas bersalin???

*Mengeluarkan angin dalam badan
*Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung
*Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin
*Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
*Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
*Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim
*Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh
*Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
*Memudarkan stretchmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung
*Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperit param, tapel dan pilis
*Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu)
*Melancarkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
*Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
*Meningkatkan metabolisma badan bagi membantu mengurangkan berat badan dgn cepat
*Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik
*Wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.

#PremiumBeautiful
#TsunamiPB
#TopLeadersCircle



Yang dah kurus jom touch up badan. Pakai pb untuk maintain kan shape uol yang memang dah sedia kurus. So that nanti makin meningkat usia tak de la rasa stress nak control makan untuk dapatkan shape badan yang cantik.


 Everyday ada je yang nak difittingkan. Buyer Premium Beautiful bukan hanya di Malaysia, Tapi kami turut memberi service pada client di luar Malaysia hingga PB Corset telah menembusi Jepun, Australia, United Kingdom, United Arab Emirates. Unites State of America.

Non stop top up Premium Beautiful di stokis.

Happy memenuhi permintaan pasaran.
Ramai nak cantik, so perlu faham yang cantik bermula dari dalam. Mean kita perlu sihat, bila sihat dalam, baru cantik luaran.





Premium Beautiful satu-satunya corset kesihatan bertitle SUPERBRAND yang terus bertahan 2O Tahun di pasaran. Pembeli bertuah akan memperoleh rebate. *Dengan terma dan syarat mudah.



Premium Beautiful Expert di Top Leaders Circle (TLC)
Ingat PB, Ingat Top Leaders Circle.




Peluang Jana pendapatan bermula dari RM4,000++ setiap bulan bersama kami di Top Leaders Circle.


Hanya untuk yang serius ingin berniaga sahaja kerana kami serius ingin memberi ilmu perniagaan PERCUMA kepada anda





Whatsapp :

ur Premium Beautiful Expert,

Salleha Roslan

011-1631 1641


The more we learn, the more we earn! 

Tak perlu risau dengan "masalah longgokan stock" bila anda berada di bawah bimbingan kumpulan kami di Top Leaders Circle...ILMU PERCUMA sentiasa diberikan supaya kita bukan sekadar jadi JURUJUAL, tetapi bergelar USAHAWAN. Tiada ilmu, tiada tindakan, maka tiada la hala tuju.



1 comment: