Tuesday, March 24, 2015

Premium Beautiful and Marine Essence Top Agent Kuantan, Pahang.

" If someone offers u an amazing opportunity and u are not sure u can do it, just SAY YESS! Then learn how to do it later. "


 This is my ex-schoolmate masa di SMK Cheras batch 2000.
Sekarang beliau merupakan Pegawai cemerlang di sebuah bank terbesar di Malaysia.

Bila berkongsi ilmu dan peluang bersama orang yang positif mindanya, memang terasa luasnye ruang untuk bercerita.

Exclusive discussion.
Dari Kuantan beliau sanggup turun untuk belajar skill berniaga melalui online bersama Top Leaders Circle.

Beliau juga merupakan ibu pada tiga orang cahaya mata. Masih bekerja dan mempunyai perniagaan sendiri di Kuantan Pahang. Orang berjaya memang always nampak peluang dan ruang. 

Selfie with her son. Anak No 3 Fadzilah Ramle.

Ni date kami kali pertama masa di Kuantan Pahang. Masa ni sal ada buat Business Class exclusive untuk Top Leaders Circle Pahang  and Alhamdulillah my friend ni ada sekali bersama tiga orang anak beliau. Salute sangat dengan ibu anak tiga yang cekal ni.

Fadzilah ni asalnya adalah PEMAKAI TEGAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET sejak tiga tahun lepas. Patut la maintain je body coz PB Corset memang terkenal dengan kehebatan mengekalkan bentuk badan menarik berpanjangan.


Tengok lukisan ni nak tergelak rasa.Sebab ni adalah diri sal yang dulu.
Kawan CALL nak share peluang business, tapi minda selalu kata "aku tak minat..bisnez bukan jiwa aku...aku dah selesa bekerja dan tak nak pening-pening berniaga coz yang sedia ada ni pun dah pening" Masa tu pun sal memang ada anak dua...memang tak selesa sebenarnye, tapi disebabkan ego dan terlalu negetif, so peluang memang kita akan anggap macam sampah je.

Alhamdulillah peluang yang sal pernah tolak dulu Allah beri semula dan makin hari makin rasa selesa dengan life baru yang makin bebas masa dan bebas berbelanja.

SUCCESS ISN'T ABOUT HOW MUCH MONEY U MAKE, IT'S ABOUT THE DIFFERENCE U MAKE IN PEOPLE'S LIVES.


Premium Beautiful Expert Kuantan Pahang
Fadzilah Ramlee
017-303 5099

And if u are interested untuk dapatkan product-product ni di area Kuantan dan sekitar Pahang, boleh jugak hubungi Top Agent Pahang ni ye...in shaa Allah Fadzilah Ramlee sedia membantu..antara product lain yang kami sediakan adalah:

BBPlus Collagen
Sabun Marine Essence
Mineral Coffee
BVSM
JTX Oil
Garam Buluh
Bio Ever
Pad Bio Seleza
Alfalfa
Filter Bio Aura

Sekiranya anda memerlukan rangkaian product tersebut boleh segera hubungi Fadzilah Ramle di area Kuantan Pahang.




No comments:

Post a Comment