Monday, March 30, 2015

Genius Aulad Report Card Pick Up Day


6th February 2015. Early morning hari sabtu terus bangun siap-siapkan tiga orang budak comel ni untuk ke Genius Aulad Report Card Pick Up Day. Dulu 3 tahun berturut-turut naik turun Genius Aulad Bandar Sri Damansara untuk Damia, This year continue untuk Danisha pulak. Alhamdulillah i really love islamic education from this excellent pre-school.


Just arrived. Tunggu turn ntuk jumpa teacher Danisha. Danisha kata this is her new teacher for this year.


 Sesi bertemu class teacher Danisha bermula ;)
Sempat sal tanya perkembangan Danisha untuk dua bulan permulaan 2015 ni. And as usual Danisha memang good girl even dari segi bacaan dia perlu improve lagi and i as a mother very confident that my kids memang akan betul-betul capai kemahiran membaca bila dipertengahan usia 6 tahun. Sebab budak usia macam ni diorang rajin nak belajar so bila kerap belajar dan always absorb pembelajaran, in shaa Allah dia pasti akan boleh membaca dengan baik. That y i really love Genius Aulad sebab sal tau tenaga kerja teachers di sini memang antara yang terbaik.



Banyak tanya pulak mama ni kan..hehehe..

Mama n ayah date with teacher and this lil hensem boy busy meneroka kat luar.

10 comments:

  1. michael kors factory outlet, http://www.discountuggboots.in.net/
    adidas outlet store, http://www.adidasoutletstore.us.com/
    hollister uk, http://www.hollistershirts.co.uk/
    oakley sunglasses wholesale, http://www.oakleysunglasseswholesale.us.com/
    cyber monday deals, http://www.blackfridaydeals.us.com/
    canada goose jackets, http://www.parajumpers.in.net/
    moncler coats, http://www.moncler.us.com/
    coach outlet online, http://www.coachoutletonline.in.net/
    adidas wings, http://www.adidaswings.net/
    kobe bryant shoes, http://www.kobebryantshoes.in.net/
    kobe shoes, http://www.kobeshoes.us/
    moncler outlet, http://www.uggoutletstore.eu.com/
    replica handbags, http://www.replicahandbag.us.com/
    nike huarache, http://www.nikeairhuarache.org.uk/
    cheap oakley sunglasses, http://www.cheapoakleysunglassess.us.com/
    black friday deals, http://www.barbourjacketsuk.co.uk/
    kobe 9, http://www.kobe9elite.us.com/
    toms shoes, http://www.toms.us.com/
    oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-outlet.us.com/
    futbol baratas, http://www.futbol-baratas.com/
    christian louboutin, http://www.scarpelouboutin.it/
    prada outlet, http://www.pradaoutlet.us/
    hermes outlet, http://www.hermesoutletstore.us.com/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutlet.org.uk/
    ralph lauren outlet, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
    2015109caihuali

    ReplyDelete