Wednesday, March 18, 2015

Ari Wedding Couture Ready to wear Dress


Senang nye nak cari baju ready made or dress ready to wear sejak tegar pakai pb ni! Sarung je muat...sarung je ngam...Dari nak beli sepasang je, tetiba terbeli extra pasang...

SIMPLE.
Premium Beautiful memang awesome!

Bila pakai pb then sarung pulak baju lawa-lawa dari Ari Wedding Couture ni memang class jadinye. Buat anda yang tercari-cari baju dengan harga yang best dekat Kuala Lumpur Selangor ni, apa kata pergi la terjah butik Ari Wedding Couture yang mana lokasi nye terletak di Bandar Baru Ampang. Kalau guna waze tu taip je Ari Wedding Couture, Confirm keluar punya maps untuk ke butik ari.

Ok la sal share je berapa harga baju siap yang Ari amik...apa yang sal tau, ready to wear dress Ari Wedding ni start dari RM300 je dan yang pasti tak kan over than 600 la. Ni kalau untuk ready to wear dress. Kalau untuk baju nikah or sanding sal tak pasti coz tak tempah la baju-baju macam tu buat masa sekarang ni.

But i recommend uol yang nak baju cantik dengan harga berpatutan, boleh datang cecepat kat Butik Ari Wedding Couture. Nak pulak bulan depan akan keluaur tempahan untuk koleksi raya 2015. Sal walk in ahad lepas kat butik Ari and nampapk beberapa design baju raya 2015 yang memang boleh pengsan kalau tak grab. Serius lawa dik.......

Lagi disarankan, kalau boleh pakai sekali Premium Beautiful Corset supaya mudah uol nak buat proses pemilihan baju-baju gojes dari butik Ari ye. Dik, kalau shape cantik, nak pakai apa pun confirm kita akan jadi lebih confident. Dan mesti ingat tau, nak cantik mesti kena sihat...so sesuai la kalau pakai Premium Beautiful Corset dari sekarang.


#PremiumBeautifulExpert
Salleha Roslan
011-1631 1641


No comments:

Post a Comment