Tuesday, February 17, 2015

Premium Beautiful Expert Friday activities on February 2015

OOTD untuk hari ni.
Perlu ke nak mention? 
Boleh la kan..mana tau memang boleh memberi sumber inspirasi untuk ibu-ibu n kaum hawa kat luar sana untuk berfashion ala-ala muslimah :D

Okay OOTD sal hari jumaat ni adalah black and white theme...bersempena dengan menghormati hari pemergian Allahyarham Tok Guru Datuk Nik Azi Nik Mat malam semalam. Al-fatihah. Semoga rok arwah terus tenang berehat bersemadi bersama golongan yang soleh . Aamiin.

Untuk hari ni sal pilih:
White Dress dari one of korean fashion butik kat Selayang Mall..last year lagi dah beli dah..kalau uol ke Selayang Mall, cuba naik level last skali dalam mall tu coz kat atas tu banyak jugak baju-baju korean style yang not bad harga dia.

Dalam white dress tu adalah black skirt dari Zawara..

Blazer putih tu from Zara Basic at One Utama New Wing. 

Shawl putih tu pulak dari Azalea Design..dia ada lace hitam labuci emas-emas kat situ..

Accesories :
Rantai tu beli da the curve.
Bracelet from Swarovski.
Ring from Louisa One Utama.
Sunglass from Charles Keith.
Black Handbag from Michael Kors.

And, yang paling tak boleh tinggal of course ; Premium Beautiful Corset.



Lepas hantar Damia and amik Danisha dari sekolah, terus shot ke Stokis B32 untuk punch Premium beautiful for client from United Arab Emirates UAE yang dah tak sabar-sabar nak pakai corset no 1 ni. And another set adalah untuk client yang menunghu hari untuk bersalin.


Tak menang tangan dibuatnye bila Allah lorongkan rezeki melalui cara macam ni...ilmu dari mentor TLC banyak membantu kami untuk bergelar jutawan premium beautiful dengab five figurea income everymonth. Just imagine within an hour je dengan knowledge yang kami belajar di Top Leaders Circle Centre, Alhamdulillah kami mampu untuk buat sales sebanyak RM5,000.00 sejam! Wowwww! Bayangkan pulak kalau spend lebih sejam. contoh la kan, spend 3 jam je sebulan...berapa dah total sales kat situ??? ;)

Huhuu best jugak bila ada paparazi yang selalu snap gambar sambil menemani sal n anak-anak ke mana sahaja...thank u en hubby.

Alhamdulillah dah sampai Rawang untuk sesi fitting Premium Beautiful.

After that patah balik ke sekolah Damia untuk amik dia yang hampir selesai sesi persekolahan untuk minggu ni. Mother of three ni setia menunggu dan menggendong #MuhammadDanishShafiq yang makin lasak tak reti duduk diam walau seminit.


Boleh dikatakan everyday sal akan jemput damia sampai damia keluar dari class dia supaya balik nanti mama dapat tengok muka happy damia bila nampak mama n adik-adik setia menunggu.


Huhuu nak melintas jalan muka harus serius la kan? Lepas ni ready untuk ke majlis ilmu pula :)


This is my team TOP LEADERS CIRCLE ! Bila berada dalam zon positif ni, automatic semangat memang akan jadi luar biasa hebat.


Ready nak serap ilmu.


Dua gadis manis


Team Kelantan.


Team Johor Bharu.


Yang black shawl tu Aadila Saidi. One of expert pb agent yang active dengan urusan jual beli premium beautiful. Pantang ada set pb in hand confirm dila akan terus habiskan.


Di penghujung class biasanya akan ada sesi pemanasan badan dengan lagu enjoy kami di TLCC ni. 


Sesi O group bersama kumpulan.

Sorakkan semangat untuk semua!


Nampak tak macam mana punya semangat tu kan? Hahaa..


Sesi suai kenal bersama rakan kongsi baru.


O group with team aisyah yang datang direct dari Johor Bharu.


With Team JB
Suhada Zainuddin, Anis and Aisyah Zazuri.


With team Cik Yaya.
Team Pantai Timur.


Team Safriza Azwani.
Deqna, Ujie, n Nur Sha.

O group bersama CDM Kamikaze CDM Salha Zain.


Terima Kasih buat semua team yang hadir ke majlis ilmu kali ni. 
Anda semua terbukti hebat kerana berjaya menepis segala halangan untuk sampai ke majlis ilmu mingguan Top Leaders Circle.




DSM Nuzul sempat mendapat sentuhan emas pasangan suami isteri ni. Mentor utama TLC yang sangat hebat CDM kak Salha dan CDM abang Al-faath. Alhamdulillah berbaloi perjalanan nuzul dari Kuantan ke KL bila dapat duduk semeja dengan mentor yang cukup top dalam business premium beautiful. Bukan senang ikon Sohonita Malaysia ni nak memberi ilmu direct pada ratusan protege nye. Tahniah Nuzul! u deserve it!


Almost 2 AM in the morning.
Hahaha ni memang penyakit rakan kongsi ku setiap kali habis class jumaat. Diorg mesti nak sambung korek tips setiap kali lepas class. Demi mu in shaa Allah bonda korbankan je la sikit waktu tido ye. Seronok berkongsi ilmu pengalaman dengan mereka yang sungguh-sungguh nak terus maju ni.


Bila renung gambar ni terus sal rasa "Ya Allah permudahkan lah segala urusan mereka ya Allah..."

Ketiga-tiga mereka ni ada cabaran yang boleh je menghalang mereka untuk sampai ke majlis ilmu PERCUMA hari ni. Bila ilmu PERCUMA, memang tak semua orang akan anggap penting dan bernilai seperti emas...tapi mereka bertiga membuktikan pada kami yang mereka sungguh-sungguh menghargai ilmu.

Ada yang muntah-muntah sepanjang perjalanan, ada yang susah hati sepanjang perjalanan disebabkan kereta mengalami sedikit kerosakan...tapi Alhamdulillah kegigihan mereka ni PASTI akan beroleh kejayaan demi kejayaan!!!

CONGRATS NUZUL, ODAH dan AISYAH!
uol bertiga sangat-sangat hebat dan cekal orangnya!!!


Orang-orang Johor Bharu dan Kuantan yang tercari-cari product atau peluang business untuk tambah side income atau sepenuh masa, boleh je contact mereka bertiga ni ye...in shaa Allah segala tunjuk ajar akan diberikan PERCUMA sekiranya anda serius ingin merubah 360 darjah kehidupan.

http://www.nuzulhafiz.com/





1 comment:

  1. michael kors factory outlet, http://www.discountuggboots.in.net/
    adidas outlet store, http://www.adidasoutletstore.us.com/
    hollister uk, http://www.hollistershirts.co.uk/
    oakley sunglasses wholesale, http://www.oakleysunglasseswholesale.us.com/
    cyber monday deals, http://www.blackfridaydeals.us.com/
    canada goose jackets, http://www.parajumpers.in.net/
    moncler coats, http://www.moncler.us.com/
    coach outlet online, http://www.coachoutletonline.in.net/
    adidas wings, http://www.adidaswings.net/
    kobe bryant shoes, http://www.kobebryantshoes.in.net/
    kobe shoes, http://www.kobeshoes.us/
    moncler outlet, http://www.uggoutletstore.eu.com/
    replica handbags, http://www.replicahandbag.us.com/
    nike huarache, http://www.nikeairhuarache.org.uk/
    cheap oakley sunglasses, http://www.cheapoakleysunglassess.us.com/
    black friday deals, http://www.barbourjacketsuk.co.uk/
    kobe 9, http://www.kobe9elite.us.com/
    toms shoes, http://www.toms.us.com/
    oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-outlet.us.com/
    futbol baratas, http://www.futbol-baratas.com/
    christian louboutin, http://www.scarpelouboutin.it/
    prada outlet, http://www.pradaoutlet.us/
    hermes outlet, http://www.hermesoutletstore.us.com/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutlet.org.uk/
    ralph lauren outlet, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
    2015109caihuali

    ReplyDelete