Saturday, January 3, 2015

Happy saturday all

Silence is golden...
Unless u have kids, then silence is just suspicious ;)

Selfie with Muhammad Danish Shafiq.


OOTD hari ni :
Dress as always as usual semestinya Zawara Dress.
Rania Dress Cherry Slush.

Shawl pulak dari pasar pagi ;)

Accessories dari The Street The Curve.

Opsss...OOTD wajib yang tak boleh tinggal dah semestinya Premium Beautiful.

Hari ni aktiviti dipenuhi dengan aktiviti memenuhi undangan majlis aqiqah, majlis sahabat nak ke umrah. 

Bila berjumpa dalam aktiviti kekeluargaan OR small reunion macam ni, sure akan keluar soalan keramat dari mereka iaitu " Tak ade appointment ke hari ni..selalu nampak busy je ke sana sini?"

Hahaa nampak tak contoh soalan tu?
Tu antara soalan dari STALKER!
STALKER ni lebih kurang macam ni la perumpamaan dia, mereka tau aktiviti harian kita, tapi dalam masa mereka tau tu, diorang TAK COMMENT OR LIKE pun any update yang kita share kan tu...tau-tau je bila bersembang masa bersemuka tu diorang tau segala aktiviti kita...betul kan? Adakah anda sebahagian dari STALKER yang dimaksudkan? ;D




14 comments:

  1. tiffany and co jewelry, http://www.tiffanyandco.in.net/
    prada handbags, http://www.pradahandbagsoutlet.co.uk/
    louis vuitton handbags, http://www.louisvuittonhandbag.us/
    tiffany jewellery, http://www.tiffanyjewelleryoutlets.co.uk/
    hermes belt, http://www.hermesbelts.us/
    ugg outlet, http://www.uggsoutlet.us.org/
    karen millen dresses, http://www.karenmillendressesoutlets.co.uk/
    replica watches, http://www.replicawatchesforsale.us.com/
    christian louboutin online, http://www.christianlouboutinonline.us.com/
    canada goose jackets, http://www.uggbootscheap.eu.com/
    gucci, http://www.borseguccioutlet.it/
    air jordan shoes, http://www.airjordanshoes.us.org/
    the north face outlet store, http://www.thenorthfaceoutletstores.org/
    louis vuitton, http://www.louisvuitton.in.net/
    ugg boots, http://www.uggbootsclearance.in.net/
    nobis outlet, http://www.wellensteyn.com.co/
    ray ban sunglasses, http://www.raybansunglassesonline.us.com/
    snow boots, http://www.wintercoats.us.com/
    lebron james shoes, http://www.lebronjames.us.com/
    beats by dr dre, http://www.beatsbydrdre-headphones.us.com/
    michael kors factory outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutlets.in.net/
    cheap nhl jerseys, http://www.nhljerseys.us.com/
    montblanc pens, http://www.montblanc-pens.com.co/
    vans shoes, http://www.vans-shoes.cc/
    dansko outlet, http://www.dansko-shoes.us/
    2015109caihuali

    ReplyDelete