Tuesday, December 2, 2014

Premium Beautiful membantu untuk kekal cantik di mata suami


Waktu sebelum kawin semua beriya nak jaga badan kan..ada yang sanggup berlapar, lari 10 pusingan tasik, makan sebarangan pil kurus, paling kritikal ada yang sanggup jolok tekak...scary 


Faham... Wanita mengandung, melahirkan, dan menyusukan...tapi kan bagus bila sepanjang hayat dalam perkahwinan tu kita masih ada keinginan yang sama..keinginan untuk sihat dan cantik di mata suami...tak pe la kalau suami yang makin "sihat" pun asalkan kita tetap ada usaha untuk maintain alignment macam zaman awal-awal kahwin dulu 







3 comments: