Friday, November 28, 2014

Satin Shawl by Kuroongku

Alhamdulillah Thank you very much kuroongku !!!

Hari ni sal received tiga shawl exclusive dari Kuroongku.
Ni dinamakan rezeki bilamana baru je pagi tadi masa berjalan kat Shah Alam sal tercari-cari SATIN SHAWL yang high quality untuk dijadikan new collection shawl terbaru.

Dan sampai-sampai je kat rumah MIL, ada satu bungkusan dari Kuroongku. Wowwwwww!!!! Tu first impression bila buka bungkusan pos laju petang tadi. Sebab memang sal nak sangat satin shawl n tadi pun memang tak jumpa satin shawl yang sal berkenan.

Uol yang nak tengok koleksi terbaru shawl yang berkualiti boleh click link website ni:


Thanks buat owner Kuroongku Shurul Baidura yang sangat pemurah. Macam tau-tau je sal memang nak color ni semua. ;D

Thanks shu sebab sudi bagi sal cuba latest collection shawl dari Kuroongku.




Uol juga boleh ke ruangan instagram @Kuroongku untuk dapatkan update terkini shawl-shawl made by this online butik.



Gliter shawl. Cantik. 

 Ni antara color menarik yang ada untuk collection royal satin shawl dari Kuroongku.

#royalsatin ni yang sal suka adalah dia boleh dikategorikan panjang.
Tunggu my OOTD with this satin shawl ye ;)


Saja je share video cara pakai shawl ni ;)



Jangan lupa singgah link ni untuk shawl cantik, berkualiti dan paling penting sesuai mengikut bajet anda. For me range price shawl dari Kuroongku ni memang agak murah dan berkualiti.









2 comments: