Wednesday, November 26, 2014

Personal touch Farhana Ramli for 2015 project

25th November 2014. Tuesday.
Cheras, Kuala Lumpur.

After hantar Damia Danisha and Danish kat rumah Mak Tok, terus gerak ke Jalan Duta untuk collect passport yang dah di buat seharian semalam di imigresen.

Then shoot ke HUKM Cheras untuk amik ubat abah. Coz next week en Halmie tak daat nak temankan abah ke HUKM, so this week amik turn to send abah to Kaunter ubat untuk dapatkan bekalan ubat baru.

Memandangkan pukul 3 Petang dan 5 petang ni sal ada appointment di AEON Maluri, so hubby sent sal dulu kat pintu masuk utama Jusco Maluri ni sebelum dia dan abah balik ke rumah.


Personal touch kali ni lebih kepada strategi dan kepimpinan usahawan kecil molek ni.

Farhana Ramli ni antara premium beautiful agent yang sangat komited pada diri sendiri dan juga kumpulan beliau. Farhana merupakan calon CDM untuk tahun 2015. In shaa Allah melalui plan yang di beri, confirm impian dan matlamat untuk berada di puncak kejayaan pasti akan di genggam.


Nak kata beliau tak de personal problem?
Beliau juga manusia biasa.
Ada suami, ada anak, ada family dan ada kumpulan besar dalam bisnez ni.


Tapi bagaimana beliau mampu capai satu persatu sasaran yang ada dalam perjuangan business ni?
Jawapan dia simple je.
Kecilkan halangan, besarkan impian.
Tak de siapa yang mampu halang kita untuk berjaya bila diri kita sendiri yang kuat menepis semua halangan. 

Dan tak de siapa yang mampu memaksa kita untuk meneruskan perjuangan sekiranya kita sendiri meletak tembok penghalang di setiap keadaan. Kejayaan 99% adalah dari sikap kita sendiri. Audit sendiri sama ada kita kategori beralasan, atau kita dalam kelompok yang berimpian.


Alhamdulillah...
Usahawan cemerlang baru yang bakal bersinar bersama Top Leaders Circle.
Congrats dear!
In shaa Allah dengan kemahuan diri dan bimbingan berterusan dari kami, step by step untuk ke puncak jaya pasti akan tercapai.

Buat business ni memang ada cabaran nye, tapi apa la sangat berkorban dua tahun untuk keselesaan lebih DUA PULUH TAHUN ;)

Business paling kurang risiko.
Kenapa?

Sebab....
Barang jelas depan mata.
Skill power selling diberikan oleh mentor-mentor terbaik.
Skill social media percuma yang boleh didapati bila-bila masa.
Tak tau cakap tak pe, sebab bisnez ni kita hanya cakap apa yang perlu.
Tak ada masa pun tak pe sebab bisnez ni hanya perlukan dua jam je sehari.
Takut nak mula tu biasa, lama-kelamaan semangat helang harimau akan mula menebal dalam diri.
Paling utama, Modal is ZERO!


#PremiumBeautifulExpert
SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641

2 comments: