Tuesday, November 18, 2014

Pengajian tafseer bersama Dato' Dr Fatma El-Zahra

Anda semua di jemput hadir ke pengajian tafseer bersama Dato Dr Fathma Azzahra  esok.

Tempat: Masjid At Takwa, Taman Tun Dr Ismail
Masa : 3 petang (18 November 2014)

Dari pengalaman sal lepas beberapa kali dipilih dan diizinkan Allah untuk hadir ke majlis ilmu Dato Dr Fathma ni, sal memang jatuh cinta terus!

Mula rasa nak selalu dengar dan fahamkan isi kandungan Al-Quran. Makin kita belajar, makin banyak yang kita tak tahu sebenarnye. Tu pentingnya majlis ilmu supaya life kita dunia akhirat dapat upgrade ke level yang lebih baik.





Subhanallah!!!
Rezeki sal dapat bersalam cium tangan dan pipi Dato Dr Fathma yang merupakan antara ustazah idola sal dari kecik dulu. Dulu selalu tengok beliau kat tv je. Hari ni dapat tengok dan dengar suara beliau live!

Ni majlis ilmu hari khamis di Surau Taman Mulia Bukit Antarabangsa.

Sal pergi dengan gadis-gadia ayu Premium Beautiful Expert ni. Cik Safriza Azwani dan Cik Nurul Hidayah.

Masya'Allah antara perkataan yang suka digunakan Dato Dr Fathma ;D

Suasana semasa pengajian tafseer di surau Taman Mulia.

Sorry cik safriza dan cik dayah, i candid satu gambar uol ye. Nak belanja gambar ni kat blog readers kak sal. Kusyuk dan tawaduk uol ;)


After solat zuhor g lunch suap-suap dulu dengan hubby before business appointment ;)

No comments:

Post a Comment