Tuesday, October 14, 2014

We are Premium Beautiful Expert

PB SOLD OUT!


Sila lah pelik bila kita jumpa orang lain yang menakut-nakutkan kita dengan ayat lebih kurang macam ni.. "Ko jangan buat la bisnez pb ni, kawan aku ada je yang tak habis jual pb diorg"

Dan kita yang ditakut-takutkan ni cuba faham kan balik kenapa pb mereka tak terjual...

1) Keyakinan diri sendiri zero!
Bila kita tak yakin, seolah-olah kita tak yakin dengan rezki Allah.

2) Tak wujud kerjasama dua belah pihak...kita yang nak buat bisnez, tapi kita tak beri kerjasama untuk belajar dan di ajar...kita terlalu bergantung harap pada pemimpin.

3) Atau maybe berharap pb tu keluar berjalan sendiri pada client sasaran 

Tak de perkara senang untuk jadi usahawan berjaya ni, kita perlu redah yang tak mudah dulu sebelum kita dapat perkara yang indah-indah 

#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert

SALLEHA ROSLAN

15 comments:

  1. Bernas la pendapat k.sal...sy kna follow dekat2 ni..nk buktikan yg sy blh dlm bidang biz ni...

    ReplyDelete
  2. michael kors wallet, http://www.michaelkorswallet.net/
    mulberry outlet, http://www.mulberryoutlet.com.co/
    cheap michael kors handbags, http://www.cheapmichaelkorshandbag.in.net/
    ugg boots, http://www.uggaustralia.in.net/
    true religion outlet, http://www.truereligionoutletstore.us.com/
    cheap wedding dresses, http://www.cheap-weddingdresses.net/
    tory burch outlet, http://www.toryburchoutletonline.in.net/
    chanel outlet, http://www.chaneloutletstore.us.com/
    cheap jordans, http://www.cheapjordans.us.org/
    ugg outlet, http://www.uggboots-outlet.co.uk/
    ray ban sunglasses, http://www.ray-bansunglasses.eu.com/
    tory burch shoes, http://www.toryburchshoesoutlet.com/
    coach outlet, http://www.coachoutletstores.com.co/
    ugg boots, http://www.uggsale.in.net/
    timberland boots, http://www.timberlandboots.name/
    lululemon outlet, http://www.lululemonoutletstore.in.net/
    polo ralph lauren, http://www.poloralphlauren.us.org/
    cheap mlb jerseys, http://www.cheapmlbjerseys.us.com/
    longchamp handbags, http://www.longchamphandbag.us.com/
    chanel handbags, http://www.chanelhandbagsoutlet.in.net/
    oakley sunglasses, http://www.oakleysunglassescanada.com/
    louis vuitton bags, http://www.louisvuittonbag.us.com/
    north face jackets, http://www.thenorthfaces.in.net/
    mbt shoes, http://www.mbtshoesoutlet.us.com/
    louis vuitton outlet, http://www.louisvuittonus.us.com/
    2015109caihuali

    ReplyDelete