Wednesday, October 22, 2014

Set Kesuburan dan Set Berpantang

Gambar pertama tu Sal tengah sarat pregnant,
Gambar kedua lepas bersalin 3 bulan,
Dan gambar ketiga tu ‪#‎MuhammadDanishShafiq‬ dah setahun... 






Masa pregnant anak ketiga, bentuk badan tak berapa nampak mengembang sebab sal dah amalkan setahun pakai premium beautiful corset sebelum hamil anak ketiga. Dan Alhamdulillah masalah sakit belakang dan sakit pinggang jarang menyerang masa pregnant kali ni.


Ni Tiga bulan lepas melahirkan Danish.
Dalam pantang, badan memang cepat susut bila amalkan pakai bengkung moden Premium Beautiful.
No more stress bila tengok badan kekal mengembang even dalam pantang tu puas kita jaga makan. But dengan Premium Beautiful, shape badan memang confirm different dari shape sebelumnya.


Ni pulak masa Danish dah setahun. Sal memang jenis kuat makan dan suka makan. Tapi Alhamdulillah bila disiplin pakai premium Beautiful hari-hari, body makin hari memang takkan lari alignment dia. Maintain solid dengan Premium Beautiful lebih mudah dan selamat. Coz i have no enough time dah nak keluar rumah ke taman or ke Gym bersenam untuk menggetarkan molekul-molekul air yang makin hari makin low geutarannya jika tak de senaman. So the best solution untuk menggetarkan molekul air dalam badan supaya dapat mengekalkan bentuk badan idaman adalah:
Pakai je la Premium Beautiful ;)



Premium Beautiful Top Agent Malaysia
SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641

No comments:

Post a Comment