Thursday, September 11, 2014

Permintaan Premium Beautiful tak pernah surut



Ready nak pergi fitting Premium Beautiful...permintaan tak pernah surut...Alhamdulillah ;)

Walaupun Premium Beautiful corset dah hampir 20 tahun berada di pasaran, namun permintaan kaum hawa untuk kekal cantik, sihat dan penuh keyakinan still tak putus. 

Sal sendiri dah tiga tahun jadi pengguna setia CORSET KESIHATAN NO 1 kat Malaysia ni.

Ada tu, siap tanya sal lagi, "tak bahaya ke corset yang ada far infra red ni"
Ya Allah kak ;) In shaa Allah selamat sangat Premium Beautiful ni untuk sesiapa je yang pakai pb corset ni...Tak bahaya pun FIR yang ada kat fabric pb ni sebab nye FIR ni kan dalam bahasa yang mudah difahami adalah SINAR CAHAYA MATAHARI PAGI ;)

Era akhir zaman ni mana nak dapat sinar cahaya matahari pagi?
Sanggup ke keluar berjemur pagi-pagi lepas subuh sebelum pergi kerja tu duduk bawah sinar matahari pagi??? Sure tak berapa nak sanggup kan???

Jadi solution dia,
Pakai aje la Premium Beautiful ni.
Sebab sinar cahaya matahari pagi aka FIR ni banyak fungsi untuk kesihatan manusia. That's why premium beautiful boleh diklasifikasikan sebagai baju dalam kesihatan FIR yang paling murah untuk anda yang nak slim, ramping dan dalam masa yang sama dapat sihat dan dapat pakej confident skali ;)



Nampak tak macam mana happy nya
 anak-anak bila mama diorg pun Alhamdulillah sihat je walau suara tengah macam Ella masa ni ;)




Hahaha tengok Muhammad Danish Shafiq tu..
dia geram tengok kenapa dia punya Peace tak jadi-jadi.


Tadi peace n now five pulak ;)








Teringin nak dapatkan Premium Beautiful?
Teringin nak tahu info lanjut tentang Premium Beautiful secara percuma?
Ada Premium Beautiful dalam almari?????
Haaaa yang ni sila cepat-cepat keluarkan set pb anda yang dah berzaman dalam gobok tu dan cepat-cepat whatsapp Sal untuk sal consult anda secara percuma tentang bagaimana nak pakai Premium Beautiful dengan penuh selesa hingga anda dapat bentuk idaman setaraf artis Antarabangsa ;)

Free Je...

Dan kalau memang nak pakai Premium Beautiful PERCUMA pun boleh je whatsapp Sal ye.



SALLEHA ROSLAN

011-1631 1641

No comments:

Post a Comment