Friday, September 19, 2014

Mother of three hangout with the kids

Sebelum keluar rumah, breakfast with tea plus garam buluh.
Boleh pulak Muhammad Danish Shafiq pun beriya nak jugak minum garam buluh ni. Elok la tu Muhammad, dapat jugak la detox any chemical n poison dalam badan tu. 

After that sal ke Restoran Ayam Kampung Kota Damansara untuk lunch terus bersama menu favret sal that is Ayam Kampung Goreng;)
Sambil tu sal pakaikan one of the owner of the restoran. Ni set Premium Beautiful  kedua dia tau. Nampak kan betapa best nye pakai premium beautiful bila kena gaya n cara pakai nye.

Then after that shopping jap ke stokis B32 untuk dapatkan barangan yang dah di order pelaanggan yang majoriti datang nya dari ONLINE sahaja. Alhamdulillah......bayangkan, sehari rezeki Allah tu boleh buatkan sal dapat sales melalui online je melebihi RM2000 sehari.



After ke stokis n siap pos segala barang pesanan, Sal ke Times Square.
Nak jalan jauh sket hari ni sampai ke KL.
HAHAHA nampak tu gaya Muhammad Danish Shafiq yang bersungguh tenung bag travel tu.Budak-budak pun dah ada impian, ni kan pulak kita orang dewasa kan ;)


Tak puas hati, dia datang dekat lagi.

Tak puas hati lagi, dia tarik kakak Damia datang duduk lepak sekali. Nak tarik kakak Danisha tak boleh sebab kakak Danisha duduk dalam stroller.



Yess.....Really really really love my job now...
I have my own TIME FREEDOM!!!!

Kerja ikut suka,
Shopping ikut suka,
Tapi belajar sepanjang masa ;)

Praise To Allaah yang memeberi segala!!!

No comments:

Post a Comment