Tuesday, August 26, 2014

Salleha Roslan with Salha Zain at Dior event

Thank u #Dior for inviting us...
1st time dapat private invitation macam ni...bukan niat untuk jadi pengumpul barang berjenama ataupun materialistik...tapi sal jadikan aktiviti macam ni sebagai pembakar semangat untuk sal terus berusaha untuk buat saving besar...
nak saving besar income perlu besar, nak income besar usaha pun perlu lagi besar...!

Telan air liur tengok harga handbag dan harga baju DIOR ni lebih kurang sama dengan bonus bulanan semasa sal tapi dalam #topleaderscircle ni aktiviti kewangan kami turut di monitor mentor...

Contoh: kalau nak pakai handbag 20k income perlu 5 kali ganda dari harga handbag sebab buat bisnez bukan untuk besarkan hutang!!! Tapi untuk bebas berbelanja tanpa hutang.



Muka nerves berserta seketul jerawat di tepi pipi kanan ;D


With my lovely mentor CDM Salha Zain yang juga merupakan icon Sohonita Malaysia.


With TLC Sista CDM Nur Fadzliah, CDM Salha and CDM Izyan Liyana.









Boleh la winter nanti pakai boot ni masa kat Austria Hungary.
Range harga boots kat Dior ni dalam RM5000-RM6000


Yang ni Almost RM3,000
Sedap nya pakai kasut "berharga"


I love PINK!

Love this one also becoz it's PINK!

Range harga handbag Dior ni semua adalah dalam RM16,000 to RM25,000


Ok..
This is mine..sunglasses swarovski from DIOR ;)


Cik Safriza Azwani lagi gojes!
Selamba je request untuk try baju 5 Figures ni,

Uols bukan senang nak dapat private invitation macam ni tau.
Time ni la kita boleh duduk dua-tiga jam skali pun untuk try dan pegang collection yang ada.

Yup..this is the winter coat price yang Safriza Azwani pakai tadi.
Memang "gebu" harga dia kan ;)





Tapau sorang satu.



Ni fitting room ye. Siap boleh golek-golek dalam ni.



Sebelum balik sempat pergi makan dengan Safriza Azwani di Pavilion.
Murah je set Tom Yam Kung ni..dah la sedap pulak tu kan. RM16 je untuk Tiga menu.



After that, balik terus terkam anak-anak bawa diorang pulak pergi makan coz Damia n Danisha request nak makan roti canai kat the curve.

Seronok nye bila sekarang ni no more 9-6pm dengan urusan kerja di pejabat.
No more stress n makin banyak masa yang dapat diluangkan untuk uruskan anak-anak dan tak terkejar-kejar nak buat urusan rumah.

Alhamdulillah TIME FREEDOM is mine now!
Waktu berkerja, waktu bershopping, Sal boleh pilih bila-bila masa ikut suka. In Shaa Allah, sekarang pula makin hampir ke arah bebas kewanganan!!!!

Syukur sangat melalui peluang business Sal dapat bergelar suri rumah dengan pendapatan LIMA angka. Ianya tak mustahil sekiranya kita sendiri yang sanggup berkorban untuk masa depan.

Let's retire young and retire rich!!!







3 comments: