Sunday, July 13, 2014

Zawara Kota Damansara

9 july genap seminggu Sal bergelar suri rumah sepenuh masa lepas 8 tahun lebih berkhidmat di sektor swasta dengan rutin harian 9 pagi hingga 6 petang untuk mendapatkan pendapatan hakiki.

Alhamdulillah sekarang happy sangat bila life mula berubah dan menjadi lain dari yang biasa.
Selain hantar dan boleh amik Damia n Danisha dari sekolah, boleh dah je kalau nak keluar shopping di hari orang bekerja. Less stress sebab tak jem dan tak ramai orang yang akan ada kat outlet-outlet berkenaan

Hari ni sal ke Zawara Kota Damasanara untuk grab Dress yang Anzalna pakai tu.
Macam cantik la pulak kan Adalia Exclusive yang ada 6 pilihan colors tu.
Sekarang pulak tengah ada promotion so boleh la jimat banyak kalau grab semua colors untuk dress Adalia Exculisive dari Zawara ni.


Berselfie di depan pintu masuk Zawara Kota Damansara.


Ni la dia Adalia Dress yang very Exclusive tu.
Mesti ramai yang mula grab dress caantik from Zawara ni kan.
Penuh kepuasan la kalau dapat kaut semua pilhan colors yang cantik.

Bibir kering sebab puasa di bulan Ramadhan la katakan.


Balik shopping kat Zawara Kota Damansara, terus standby tunggu Damia keluar dari kelas dia dan berlari menuju pada mama dan ayah ;)
Happy sangat la tu bila sekarang ni hari-hari mama yang jemput.
Mesti la happy kan bila mama dah tak perlu kerja yang ada Punch Card!
Sekarang ofis ikut tapak kaki je. Mama dah boleh jadi penentu masa sekarang ni untuk uruskan anak-anak dan uruskan perniagaan.
TIME FREEDOM habis bila mula dengan kesabarN untuk kembangkan perniagaan.



Mama n Damia ;)





No comments:

Post a Comment