Monday, July 14, 2014

Pantaz Iced Jelly

Unbelievably Delicious

I Want my kids to be tall and healthy!



Pantaz...
Tu la nama untuk iced jelly yang sedap dan berkhasiat ni.

First time rasa jeli rasa blueberry ni terus sal jatuh cinta. And bila my daugther Damia n Danisha pun mula rasa Pantaz ni, terus diorang request "Mama nanti beli lagi ye...kakak n adik suka sebab sedap..nanti boleh cepat tinggi"

Haaaaa...bila diorang dah kata sedap, tu maknanye memang sedap lah tu!

Untuk ibu-ibu ayah-ayah yang dalam dilema nak bagi anak uol makan makanan berkhasiat apa sebagai tambahan untuk membantu tumbesaran anak-anak, boleh la cepat-cepat cuba bagi anak uol makan Pantaz ni. 

Pantaz ni in shaa Allah sesuai untuk semua. Sebab Pantaz ni adalah jeli ais yang diperkaya dengan bahan-bahan organik dan vitamin semulajadi!

Pantaz bersifat jeli yang kenyal pada suhu bilik tapi betrubah menjadi jeli ais bila dibekukan...yummmieee sedap nye kalau dah sampai boleh buat jadi jeli ais..nyumm nyummm.

Ciri-ciri Pantaz:
Tanpa Pemanis Tiruan

Tanpa Pewarna Tiruan

Tanpa Perasa Tiruan

Tanpa Gula

Pek Mudah (Senang nak bawa dan senang nak buka n makan)

Rasa Blueberry yang sedap

Sedia di makan bila-bila masa


Pantaz ni memang di rumus khas untuk kanak-kanak yang memerlukan khasiat yang sempurna semasa fasa pertumbuhan dan pembangunan kritikal.

Bahan yang paling penting dalam Pantaz adalah ramuan yang telah dipatenkan yang di kenalai sebagai YOUNG GROWTH FACTOR 251 (YGF 251).

YGF 251 ni adalah sejenis ekstrak campuran tumbuhan dari dua herba yang terhasil dari proses penyaringan 51 jenis ekstrak herba yang berlainan.

Dua herba yang bermanfaat tu adalah:
Ekstrak Phlomis Umbrosa yang digunakan secara tradisional untuk sembuhkan keretakan tulang dan luka.

Ni la PHLOMIS UMBROSA.


Dan satu lagi adalah ekstak Commelina Communis. Ni ha rupa tumbuhan cantik dan berkhasiat tu. Usually it is used as a medicinal herb.




Pantaz ni Paten berdaftar di Korea, Amerika Syarikat, Perancis, German dan Britain.
Komposisi untuk mendorong rembesan IGF-1

Kalau dari wikipedia, IGF-1 ni makna dia adalah:

Insulin-like growth factor 1
  1. Hormone
  2. Insulin-like growth factor 1, also called somatomedin C, is a protein that in humans is encoded by the IGF1 gene. Wikipedia
  3. Related topics
    IGF-1 is a member of a family of closely related growth factors with high homology to insulin that signal through a corresponding group of highly homologous tyrosine kinase receptors. mayomedicallaboratories.com
    ExploreInsulin
    Approximately 98% of IGF-1 is always bound to one of six binding proteins (IGF-BP). Wikipedia
    IGF-1 also regulates cell growth effects and cellular DNA synthesis.

Harga Pantaz istimewa untuk anda yang dapatkan sekarang dari Sal.
Hubungi:

Salleha Roslan

011-1631 1641


3 comments: