Thursday, July 31, 2014

Majlis Berbuka Puasa bersama CDM dan Anak-anak Yatim

Kisah bulan Ramadhan..9 Julai 2014 telah diadakan majlis berbuka puasa oleh syarikat untuk usahawan Crown Diamond Manager bersama Barisan jemputan anak-anak yatim di Summit Hotel Subang.

Alhamdulillah sangat masa ni dah 6 Hari bergelar suri rumah sepenuh masa.
Pagi dengan urusan anak-anak, after zuhor dengan unrusan business dan rakan kongsi dan lepas asar dah boleh siap-siap bergerak ke subang. Bulan puasa adalah bulan di mana lalu lintas lembanh klang berada dalam keadaan kritikal..sana sini akan jem teruk n nak ke Summit Subang pun memang tak terkecuali ;')

#TimeFreedom
#RetireiYoung


Selfie as always dalam kesesakan lalu lintas.
OOTD hari ni:
Shawl ekspres ni beli kat Selayang Mall
Dress from Zawara Kota Damansara
Rantai RM19 dari Butik di Selayang Mall

Hahaha mengada pulak kan kali ni nak share OOTD. Sebab dulu tak tau pun apa makna ootd tu. Tengok ramai je yang always mention their ootd then tu yang ngengada nak jugak la buat ;D



Full captured by Mr Hubby ;)
Majlis berbuka puasa ni hanya CDM dan pasangan sahaja yang di jemput. So rasa macam "euwwwww" this is my 1st time dapat melibatkan diri dengan aktiviti jemputan khas ni.Alhamdulillah. Patut la perlu sangat capai CDM. Its not about pangkat...but its all about KEPUASAN yang tak terungkap dengan kata-kata.

CDM beerti KEJAYAAN baru bermula ;)



Siap ada tazkirah dari Imam Muda Asyraf.


Alhamdulillah berpeluang dengar live tazkirah dari imam muda Asyraf yang menjadi favret ramai muslimin muslimat tempatan di Malaysia ;)


Selfie dalam jem. Ya Allah ketabahan yang tinggi diperlukan sewaktu duduk berejam dalam jem. But for me selagi waist Premium Beautiful still melekap kat pinggang ianye tak jadi masalah pun sebab waist pb terbaik untuk elakkan pinggang dari sakit n sengal-sengal badan.


Cakap kat orang sebelah tu kita tak suka tau Misai Dato' K dia tu..hahaahaa.


Haaaa yang macam ni suka la...nampak kemas ;D


Gambar ni khas untuk peminat setia Imam Muda Asyraf : Iynas Omar ;D


Tak lepaskan peluang bergambar kenangan dengan Mentor Jutawan yang banyak membantu membangkitkan semangat kami di Top Leaders Circle...CDM Azlan Deraman. Very Humble orang nye.


CDM CS CHAN antara yang buatkan kami rasa bertuah sangat bernanung di bawah pimpinan B32 kerana beliau antara mentor yang banyak memberi idea dan sumbangan tenaga dalam memastikan usahawan Top Leaders Circle sentiasa maju ke depan. Thank u sifu, walau kita berlainan bangsa dan agama, tapi CDM tak pernah jemu untuk memberikan yang terbaik buat kami semua.


CDM Al-faath n my hubby bakal CDM Halmie beramah mesra dengan CDM Abang Lan di Majlis Berbuka puasa.


Bersama barisan adik beradik CDM di Top Leaders Circle.


Bila bergabung aura bersama mereka, terus rasa kelainan yang ketara berbeza.
Dari kiri yang sebelah sal tu CDM Izyan, CDM Salha Zain Dan CDM Nur Fadzliah.








Bersama anak-anak yatim yang di undang khas ke majlis berbuka puasa bersama CDM dan Imam Muda Asyraf di Summit Hotel Subang.


My mentor, my moom, my sister, my motivator dalam jatuh bangun business ni.
CDM Salha yang tetap kelihatan anggun walau pregnant 6 bulan.


 Cute baby ni. Baru 6 Bulan tapi relax je bertudung litup. Subhanallah...melentur buluh biar dari rebung ;)

CDM Nur yang geram dengan baby comel ni. Habis dia kemam-kemam nye budak kecik ni.




Semua jemputan CDM naik ke pentas untuk sesi bergambar sempena Ramadhan 2014.


Sempat lagi selfie dengan CDM Kak Misah.


In shaa Allah panjang umur, luas rezeki, kita jumpa lagi di majlis berbuka puasa bersama ahli-ahli baru CDM yang bakal muncul satu demi satu nanti.




6 comments:

  1. ugg boots, http://www.winterjackets.us.com/
    barbour coats, http://www.canadagoosecanada.com/
    moncler jackets, http://www.nobis.us.com/
    pandora jewelry, http://www.pandora.eu.com/
    cheap mlb jerseys, http://www.cheapmlbjerseys.net/
    michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbagsoutletstore.us.com/
    nfl jerseys wholesale, http://www.nfljerseys-wholesale.us.com/
    ghd hair straighteners, http://www.ghdhairstraightenerssale.co.uk/
    asics, http://www.asicsisrael.com/
    parajumpers coats, http://www.woolrichoutletstore.us.com/
    cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.net/
    louis vuitton handbags, http://www.louisvuittonhandbags.org.uk/
    cheap ugg boots, http://www.cheapuggboots.net.co/
    abercrombie and fitch, http://www.abercrombie-fitch.us.com/
    nike free uk, http://www.nikefreerunning.org.uk/
    barbour coats, http://www.belstaff.us.com/
    ralph lauren uk, http://www.ralphlauren-outletonline.co.uk/
    pandora jewelry, http://www.pandorajewelryoutlet.us.com/
    ugg sale, http://www.uggoutlet.org.uk/
    louis vuitton handbags, http://www.louisvuittonhandbagsoutlet.co.uk/
    ralph lauren, http://www.poloralphlaurenoutlet.it/
    air jordan 11, http://www.airjordan11.net/
    ugg outlet, http://www.snowboots.us.com/
    ed hardy clothing, http://www.edhardy.us.com/
    michael kors outlet, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
    2015109caihuali

    ReplyDelete