Friday, July 4, 2014

Austria im coming!!!

Bila company announce je trip kali ni ke AUSTRIA and HUNGARY, sal mula dah tak boleh tido dah. Nak pulak bila google je view kat austria nanti majoriti view dia tak de yang tak cantik!!!!

Dan paling geram n sampai buatkan rasa memang nak pegi for FREE trip europe ni bila banyak sangat alps bersalji n castle yang selalu keluar dalam movies... Boleh la nanti berangan ala-ala Queen Elsa cite Frozen tu ke kan....sambil pakai dress merak sal masa diamond night tu sambil nyanyi lagu let it go! Hahahaa... 




Bila hari-hari bergaul dengan dua orang lil princess sal Damia n Danisha, tu yang tak pasal-pasal makin teruja bila dapat tau pakej europe kali ni adalah Austria n Hungary.......Mesti nak kena pergi dengan rakan kongsi kali ni! Biar sama-sama menangis kat austria alps tu nanti.





Tak tau nape bila nampak gambar castle semua ni terus rasa nak sangat jejakkan kaki kat sini..........In shaa Allah see u Austria!!! 

Entry yang ni nak sembang tentang Austria dulu sebab tak habis search lagi apa yang best tentang Austria ni...siap dah google dah wishlist untuk grab masa kat sana nanti...sebab beli kat negara asal product tu, harga akan jadi jauh lebih murah dari kita beli kat Malaysia..

Austria kan famous dengan Swarovski..jadi jom kita list kan apa yang nak beli masa melancong secara PERCUMA awal tahun depan.

Sal berangan nak beli pen swarovski pink ni. 

Lepas tu nak la jugak satu jam Swarovski ni kan...maybe white or pink sal akan pilih ;)

Haaaaaa!!! The Swarovski Ring...pun nak jugak. 



Then boleh dah rasa nye nak grab satu designer handbag masa kat vienna Austria nanti. Sebab kalau beli kat KL confirm mahal...jadi dah alang-alang dapat pergi, reward je diri sendiri dengan satu handbag yang sal sendiri tak pernah pernah terfikir pun mampu untuk beli sebelum ni...dengan buat bisnez je la sekarang ni sal berani dah untuk berangan. Coz dah tau dah cara untuk capaikan impian kita bila kita sendiri memang dah excited nak! ;)

Dasyat tak?
Sampaikan kereta pun di Swarovski kan jugak. Tapi tak de la sal listkan Merc Swarovski ni kan..memang idok le buat masa ni... 😅

Lepas shopping kita lepak guling-guling macam ni...hahaha..ok tak? astaghfirullah..bawa bertenang Salleha Roslan oiiii...

Uol yang nak melancong PERCUMA dengan sal n team Top Leaders Circle, jom la grab peluang ni...semua di tanggung percuma..just bawa duit shopping je... Banyak sangat jimat tu kalau dapat melancong ke dua country eropah Free macam tu je ;)

Contact sal untuk maklumat lanjut:
Salleha Roslan



No comments:

Post a Comment