Tuesday, July 1, 2014

Addicted to ZAWARA Dress and Shawl

Rasa ketagih dah nak pakai semua dress Zawara.
Boleh dikatakan hampir semua dress yang ada di ZAWARA sal dah grab. 
Paling suka sebab potongan dress tu memang selesa dan tak panas. Bila pakai terletak je dengan badan kita.

Zawara ni antara dress muslimah moden terkini yang harganya sangat lah "mampu milik" Range harga tak lebih RM200 rasanya la.

Shawl zawara pun cantik-cantik dan blocking color.
Sebab sal memang suka sangat blocking colors. Jadi biasanya memang untuk any event, sal suka cari zawara dulu. Kalau tak de size yang sesuai baru lah sal akan jadikan yang lain pulak sebagai pilihan. Zawara Simple.

Paling best, sekiranya nak rasa confident bila pakai dress macam ni, silalah pakai sekali dengan Premium Beautiful.
Confirm 200% keyakinan akan terselah. Apa kata, menjelang Ramadhan dan syawal ni jadikan Premium Beautiful sebagai baju raya pilihan anda. Confirm raya penuh gaya dan sentiasa ceria ;)


Ni sal pakai Alicia Sequin in Fuschia.

Ni Alicia Bold Brick.






Shopping kat Zawara Kota Damansara. Lokasi zawara ni berdekatan dengan The Strand KD.


Cari baju untuk photoshoot.


Modvier Bangsar.
Ni cari shawl untuk Diamond Night 2014.
Uol kalau nak ke modvier ni, kalau ikut waze kan, search petronas jalan maarof. Kalau waze alamat penuh modvier memang tak dapat ;)


Zawara Modvier Bangsar.
Best tau kat Modvier ni, one stop centre untuk kaum hawa. Semua pun ada. Semua pun lawa-lawa n semua pun memang berpatutan sangat harga dia. Untuk sesiapa yang nak jimat masa dan tenaga, datang je Modvier Bangsar ni..Banyak sangat pilihan cantik-cantik yang boleh kita jadikan sempena raya 2014 nanti ;)


Follow je la instagram Zawara ni kalau uol nak tau apa update terkini yang diorang offer.
Thanks Zawara sebab selalu REPOST my entry kat Instagram ;)










Layari 

Untuk lokasi butik ZAWARA berhampiran dan fashion muslimah terkini.



Lokasi-lokasi Zawara yang sal pernah pergi:

ZAWARA Bangi
G-48, Jln 8/35A, Taman Seri Bangi,
Seksyen 8, Bandar Baru Bangi. (TEL: +603-8210 1606)
(Near Sendayu Tinggi & Mazda Showroom Seri Bangi)


ZAWARA Shah Alam
29, Jln Plumbum P7/P,
Seksyen 7, Shah Alam. (TEL: +603-55244855)
(Near Wisma Jakel, Same row with Petronas & Bata)

ZAWARA Kota Damansara
No G42, Jln PJU5/21, The Strand Kota Damansara, Petaling Jaya. (TEL: +60361514781)
(Shop lot Behind CIMB Bank The Strand. Near to Encorp Mall The Strand Entrance)

ZAWARA Bangsar
Modvier, 7, Jalan Riong, Bangsar, Kuala Lumpur
(Near Petronas Jalan Riong, Bangsar)



Buat uol yang teringin nak dapatkan PREMIUM BEAUTIFUL dengan harga discount, boleh segera hubungi sal ye. Sempena Ramadhan dan Syawal ni sal akan berikan harga terbaik untuk semua.

Salleha Roslan

011-1631 1641

1 comment:

  1. liz pn da sronok shopping dgn zawara sb mg murah dr ig lain

    ReplyDelete