Monday, June 2, 2014

Berguru Ilmu Blogging bersama Mentor

Bila dah duduk berguru dengan sifu, tak terasa pun masa berlalu...malam tadi ilmu blogging dapat, ilmu leadership dapat, ilmu saving dapat, strategy buat 30k income pun clear dapat...dari sal kecik menerap, sampai lah dah boleh berjalan sendiri pun, mereka tak pernah jemu nak bantu walau ada masa kepala keras macam batu...tq sifu! Jasa dan pengorbanan mu tak terhitung nilainye..Alhamdulillah punyai mentor semangat jitu!

Thank you so much cdm salha dan cdm alfaath! 




5 comments:

  1. belajar berdua dengan guru jer chek? seronoknya lah..
    bila akk ada peluang nk join bersama mcm ni
    seronok dpt ilmu

    ReplyDelete
  2. ya Allah seronok sangat bila di beri peluang buat one on one coaching...nak dapatkan masa mentor ni mudah je...kita hanya tunjukkan kesungguhan je...nak senang, kita request masa mereka.. ;)

    jom kita buat business coaching one on one jom

    ReplyDelete