Monday, June 2, 2014

Berguru Ilmu Blogging bersama Mentor

Bila dah duduk berguru dengan sifu, tak terasa pun masa berlalu...malam tadi ilmu blogging dapat, ilmu leadership dapat, ilmu saving dapat, strategy buat 30k income pun clear dapat...dari sal kecik menerap, sampai lah dah boleh berjalan sendiri pun, mereka tak pernah jemu nak bantu walau ada masa kepala keras macam batu...tq sifu! Jasa dan pengorbanan mu tak terhitung nilainye..Alhamdulillah punyai mentor semangat jitu!

Thank you so much cdm salha dan cdm alfaath! 




3 comments: