Wednesday, May 7, 2014

cara sapu susuk moden aka bio ever nano cream

Nak share cara nak sapu magic cream bio ever ni...

Untuk area muka,
bukan lah kata nak kena sapu direct kat muka tau.
TAKKKK...jangan buat!
sebab nanti sia-sia je muka uol beminyak.
siap boleh buat goreng pisang lagi.
Coz magic cream bio ever ni dihasilkan khas untuk menyerap ke dalam kulit kita dengan menggunakan teknologi nano yang terbaik dalam menghasilkan serapan optimum.

Cara sapu dia simple je.
Kalau nak focus tegang muka,
sapu je magic cream bio ever tu kat leher.

Tapi kalau boleh sapu kat belakang telinga tu dulu n tekan sikit area nadi tu.
Sapu dengan urutan ke atas.
(Macam dalam gambar ni)

Jangan tak tau, di top leaders circle ni kami sentiasa di latih untuk menjadi agent berilmu.
Nak jual sebatang pen pun perlu ada ilmu. 
Ni kan pulak nak jual susuk moden yang memang high quality.


Untuk focus area badan yang lain, 
seperti migrain, mencerahkan bawah mata, sakit jantung, sakit dada, darah tinggi, kencing manis, katarak dan sebagainye, boleh la refer jadual kat bawah ni untuk nak tau area mana yang perlu di sapu dengan magic cream bagi setiap masalah berikut.



Result memang boleh nampak lepas 9 minit sapuan di buat.


Cuba focus kat tiga area ni pada gambar AFTER tu:
-Bawah mata (eyebag kurang dan kurang garis halus)
-Pipi (naik dan tegang)
-Tepi dagu (nampak makin runcing dan lebih tegang)
Magic dalam masa kurang 9 minit!!! Makin ramai pulak yang suka product anti aging ni...selamat, cepat dan murah!


Kalau boleh, sebelum apply magic cream ni, uol dinasihatkan supaya amik dulu gambar sebelum sapuan dilakukan. Supaya lepas 9 minit sapu nanti uol boleh nampak perubahan pada muka uol. Untuk result, bergantung jugak pada usia seseorang...makin meningkat usia sedikit masa diperlukan untuk anda mendapatkan result ketara hasil daripada magic cream bio ever nano cream. Disarankan untuk permulaan, guna 3-4 botol terus buat bulan pertama.

Antara healing crisis dari magic cream bio ever ni adalah:
Muka gatal-gatal (tapi tak de lah gatal sampai tergaru-garu)
Jerawat naik sebiji dua especially kat dahi n tepi pipi (Jangan risau dia tak naik satu muka pun)

So far tu antara healing crisis kesan dari pakai susuk moden ni.
Heaaling crisis tu adalah apa yang sal sendiri lalui sepanjang seminggu pertama pakai magic cream bio ever.


SMS / WHATSAPP "saya nak magic cream"
ke 011-1631 1641

No comments:

Post a Comment