Wednesday, April 30, 2014

Kelebihan menjadi pengguna dan pengedar sabun marine essence

Ramadhan hampir menjelma
Raya bakal tiba...

Dah calculate bajet untuk bulan puasa?
Bajet raya pulak macam mana?
Dan paling penting cuba semak semula lepas tak bajet SELEPAS RAYA?

Sal perhatikan ramai di kalangan orang melayu kita suka buat LOAN RAYA. Tak kira la raya apa sekali pun, raya cina, deepavali, raya puasa, musim cuti sekolah...memang akan bersusun borang permohonan untuk dapatkan loan peribadi bagi menampung perbelanjaan diri dan keluarga...

Macam mana sal tahu ni???
 Sebab sal bekerja dengan institusi yang berkaitan dengan pinjaman peribadi. Memang sekarang ni MAJORITI PEKERJA KERAJAAN DAN BADAN BERKANUN dah TAK LAYAK UNTUK BUAT LOAN...sebab komitmen melebihi gaji bulanan.

Ya Allah so scary bila tengok ramai yang below 30 hutang dah keliling pinggang.
Dapat gaji habis untuk bayar hutang je.

Cuma persoalannye sekarang, sampai bila???
SAMPAI BILA NAK BERHUTANG???
sampai bila nak gali lubang tutup lubang???
sampai komitmen dah over 60%???
sampai semua bank dah kita sign up personal loan form???
sampai terpaksa request hutang dari AHLONG???
sampai habis gadai segala barang kemas???

sampai bila????????
Tepuk dada, buka minda!

Jangan jadikan habit untuk kita sentiasa berhutang.

memang tak semua orang bertuah untuk dapat gaji kerja hakiki yang besar.
tak semua orang lahir dari kalangan keluarga yang besar-besar.

Untuk anda yang rasakan perlu untuk berubah, perlu untuk bertindak...lakukan dari sekarang sebab nak senang bukan boleh makan sehari dua je..kejayaan, keselesaan, tabungan, simpanan masa depan kita dan keluarga perlukan perancangan, perlukan proses, perlukan kesabaran...Jadi jom mulakan dari sekarang. Bertindak dari sekarang untuk jana pendapatan sampingan melalui business online.

Untuk anda yang memang tegar menggunakan sabun marine essence, sal memang nak sangat bantu anda untuk memahami teknik pemasaran berkesan melalui social media. Anda boleh pilih untuk bertukar dari sekadar mengguna menjadi pengedar sabun marine essence dengan pendapatan 200-7000 sebulan.




Banyak kelebihan yang bakal anda perolehi sekiranye mula dari sekarang !!!!

Apa kelebihan jadi pengedar sabun marine essence???

Dah tentu la income sampingan dari RM2OO hingga RM7OOO sebulan

Menikmati harga ahli yang akan memberikan UNTUNG RUNCIT yang berbaloi untuk satu unit.

Comission dari 3% hingga ke 41%

Sales kit

Kad pengedar yang sah

Trip melancong 5 star treatment sebanyak TIGA kali setahun.

Pakej umrah

Tabung kereta percuma

Macbook air/ipad mini/iphone 5s 
(terms n condition)

Majlis anugerah besar-besaran untuk setiap tangga kejayaan.

FREE TRAINING
Business class percuma tiga kali seminggu.

FREE COACHING
Di mana anda akan di guide sehingga mencapai impian dan matlamat.


PENGEDAR DIPERLUKAN.



TESTIMONI TERKINI!

TESTIMONI SABUN KETIAK 
TESTIMONI SABUN MARINE ESSENCE
TESTIMONI BODY WASH MARINE ESSENCE


Walau apa pun nama yang diberikan untuk sabun hijau ni,
 FUNGSI dia tetap sama.
Antara fungsi terbaik sabun marine essence ni adalah:

Menghilangkan gatal-gatal badan dan muka
Menghaluskan kulit
Menghilangkan Jerawat muka dan badan
Membantu melegakan penyakit ekzema dan psoriasis
Mencerahkan ketiak, leher, kelengkang dan bahagian pelipat badan yang lain.
Menghilangkan bau ketiak
Menghilangkan gatal-gatal ketiak
Memudarkan parut pembedahan
Memudarkan kesan rekahan atau stretchmark
Menhilangkan ketuat
Menghilangkan panau, kurap dan masalah kulit yang lain.
Mengekalkan kesegaran badan.


cc to ujie.
agent SABAH dan SERDANG
017-330 5025





cc to Intan saad.
Agent sabun ketiak TEMERLOH
012-659 3318


Untuk uol yang suka sangat berjemur or mandi laut boleh la biasakan mandi dengan sabun garam marine essence ni. In shaa Allah membantu mengurangkan masalah sunblock kritikal.


Nampak tu...client siap puas hati bila masalah kuat berpeluh dia makin kurang lepas amalkan sabun marine essence.



Berminat untuk serta kami di TOP LEADERS CIRCLE???

Jom mula kan langkah anda untuk bersama kami...
sama-sama kita BANGKIT BERNIAGA...
Sekali anda mahu tahu, 200 kali kami sedia nak bantu.
Jangan biarkan hidup kita mulai buntu baru kita nak Berguru!

Let's join us

Salleha Roslan
011-1631 1641



4 comments:

  1. michael kors factory outlet, http://www.discountuggboots.in.net/
    adidas outlet store, http://www.adidasoutletstore.us.com/
    hollister uk, http://www.hollistershirts.co.uk/
    oakley sunglasses wholesale, http://www.oakleysunglasseswholesale.us.com/
    cyber monday deals, http://www.blackfridaydeals.us.com/
    canada goose jackets, http://www.parajumpers.in.net/
    moncler coats, http://www.moncler.us.com/
    coach outlet online, http://www.coachoutletonline.in.net/
    adidas wings, http://www.adidaswings.net/
    kobe bryant shoes, http://www.kobebryantshoes.in.net/
    kobe shoes, http://www.kobeshoes.us/
    moncler outlet, http://www.uggoutletstore.eu.com/
    replica handbags, http://www.replicahandbag.us.com/
    nike huarache, http://www.nikeairhuarache.org.uk/
    cheap oakley sunglasses, http://www.cheapoakleysunglassess.us.com/
    black friday deals, http://www.barbourjacketsuk.co.uk/
    kobe 9, http://www.kobe9elite.us.com/
    toms shoes, http://www.toms.us.com/
    oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-outlet.us.com/
    futbol baratas, http://www.futbol-baratas.com/
    christian louboutin, http://www.scarpelouboutin.it/
    prada outlet, http://www.pradaoutlet.us/
    hermes outlet, http://www.hermesoutletstore.us.com/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutlet.org.uk/
    ralph lauren outlet, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
    2015109caihuali

    ReplyDelete