Tuesday, April 15, 2014

Halia Restaurant sime darby convention centre

Kenangan setahun lepas...ni sebelum bersalin kan muhammad danish shafiq.
Memang jadi habit pulak masa pregnant ni suka sangat jalan-jalan cari makan.
Kebetulan memang member ofis nak buat makan-makan, so join je la sekali.Tak silap sal masa ni diorang booking kat groupon kot and sekepala RM35 untuk buffet.

Memang banyak je menu dia, ada makanan jepun, makanan melayu, chinese, western etc. Tapi kalau uol yang berhajat nak makan kat sini sal sarankan elakkan datang di hujung waktu petang sebab masa sal pergi ni memang makan tu terkulat-kulat je bila banyak makanan yang diorang tak refil bila dah habis. Setakat datang makan untuk enjoy-enjoy dengan kawan-kawan n family ok la kot coz seriously makanan dia dari 10 tu sal bagi 5/10 je la. Sorry ye halia restaurant sime darby convention centre. Hope Halia Restaurant akan improve service mereka lepas ni walaupun bayaran yang pelanggan keluarkan tak lah sebesar RM350 kan tapi bagi sesetengah orang RM35 tu sangat bernilai. 


Saje pakai baju hitam sebab perut makin sarat ke depan.


Tempat dia memang cantik dan selesa.



Makanan sedap-sedap.
Tapi ingat tau...kalau nak makan kat sini elakkan datang di waktu hujung petang.




Muka damia n danisha yang baru bangun tido.






Berselera kawan-kawan sal ni makan..hehee


Nisa

Danisha

Damia..gemuk kakak masa ni.


With bestie nabilla zakaria owner of bella sweet village.








en halmie kurus je masa ni..
but now mama la yang lagi slim dari en halmie..yeayyyy..happy!





Bisnez di hujung jari.
uol nak jugak tak jadi mumpreneur..???
kita ber SOHO (small office home office) In shaa Allah ada cara nye...
Kalau serius nak tahu just contact sal ye. i'll share with u the tips n strategy.



Mama gemuk!
huhuu tak pe la jap je gemuk macam ni pun. lepas ni tak merasa dah badan segar bugar almost 70kg ni.

 

 
Cian danisha potong kepala ayah ye..hehehe.

Ok fine! memang mama gemuk di hujung kehamilan danish.




No comments:

Post a Comment