Tuesday, April 29, 2014

Damia yang suka menulis



Nur Damia Shafiqa Binti Halmie
NOW 7 years old 
gambar ni masa damia pertengahan 6 tahun dan masih menuntut di genius aulad bandar sri damansara.

Sal hantar damia ke genius aulad since dia 4 tahun.
Memang hantar untuk dia bermain sambil belajar.

Permulaan setahun ke setahun setengah macam tu risau sangat dengan prestasi penulisan dan pembacaan damia. Sampai teacher pun naik risau dengan kebolehan membaca damia.

Alhamdulillah, ilmu kan perlu di cari dan sentiasa dipeljari...
syukur tak terhingga bila penguasaan membaca dan menulis damia sangat excellent!

Ilmu bukan boleh diperolehi dengan sekali belajar ataupun sekali menuntut sahaja. Tapi ilmu yang berkualiti adalah ilmu yang hari-hari kita perolehi dan selepas mempelajari ilmu kita praktikkan pula ilmu tu.

In shaa Allah semoga hasil cermerlang damia ni akan di copy paste oleh adik-adik dia pulak danisha n danish. ;)

3 comments:

  1. michael kors wallet, http://www.michaelkorswallet.net/
    mulberry outlet, http://www.mulberryoutlet.com.co/
    cheap michael kors handbags, http://www.cheapmichaelkorshandbag.in.net/
    ugg boots, http://www.uggaustralia.in.net/
    true religion outlet, http://www.truereligionoutletstore.us.com/
    cheap wedding dresses, http://www.cheap-weddingdresses.net/
    tory burch outlet, http://www.toryburchoutletonline.in.net/
    chanel outlet, http://www.chaneloutletstore.us.com/
    cheap jordans, http://www.cheapjordans.us.org/
    ugg outlet, http://www.uggboots-outlet.co.uk/
    ray ban sunglasses, http://www.ray-bansunglasses.eu.com/
    tory burch shoes, http://www.toryburchshoesoutlet.com/
    coach outlet, http://www.coachoutletstores.com.co/
    ugg boots, http://www.uggsale.in.net/
    timberland boots, http://www.timberlandboots.name/
    lululemon outlet, http://www.lululemonoutletstore.in.net/
    polo ralph lauren, http://www.poloralphlauren.us.org/
    cheap mlb jerseys, http://www.cheapmlbjerseys.us.com/
    longchamp handbags, http://www.longchamphandbag.us.com/
    chanel handbags, http://www.chanelhandbagsoutlet.in.net/
    oakley sunglasses, http://www.oakleysunglassescanada.com/
    louis vuitton bags, http://www.louisvuittonbag.us.com/
    north face jackets, http://www.thenorthfaces.in.net/
    mbt shoes, http://www.mbtshoesoutlet.us.com/
    louis vuitton outlet, http://www.louisvuittonus.us.com/
    2015109caihuali

    ReplyDelete


  2. شركات تنظيف السجاد بالرياض شركات تنظيف سجاد الرياض

    افضل شركة تنظيف موكيت بالرياض افضل شركة تنظيف موكيت بالرياض

    شركة تنظيف موكيت بالرياضشركة تنظيف موكيت بالرياض

    تنظيف مكيفات بالرياض شركة تنظيف المكيفات بالرياض

    شركة تنظيف مكيفات اسبلت بالرياض شركة تنظيف مكيفات السبلت بالرياض

    شركة تنظيف مكيفات بالرياض شركة تنظيف مكيفات بالرياض

    تنظيف بخميس مشيط شركة تنظيف بخميس مشيط

    تنظيف شقق بخميس مشيط شركة تنظيف شقق بخميس مشيط

    شركة تنظيف فلل بخميس مشيط شركة تنظيف فلل بخميس مشيط

    تنظيف مساجد بالرياض شركة تنظيف مساجد بالرياض

    شركة تنظيف مساجد شرق الرياض شركة تنظيف مساجد شرق الرياض

    شركة نظافة مساجد بالرياض شركة نظافة مساجد بالرياض

    جلي بلاط بالرياض شركة جلي بلاط بالرياض

    شركة جلي البلاط بالرياض شركة جلي البلاط بالرياض

    شركات جلي بلاط بالرياض شركات جلي بلاط بالرياض

    تنظيف خزانات بالرياض شركات غسيل الخزانات بالرياض

    شركات تنظيف خزانات الرياض شركات تنظيف خزانات الرياض

    شركة تنظيف خزانات بالرياض شركة تنظيف خزانات بالرياض

    ReplyDelete