Monday, April 7, 2014

Apakah fungsi utama Long bra, long girdle dan waist nipper premium beautiful???

 Teringin tak nak dapatkan semula shape badan hour glass macam ni???




Mestilah nak kan...
Tipu sangat la kalau tak terdetik dalam hati untuk nak cantik.
Sebab sukakan kecantikkan tu memang dah ada semulajadi dalam naluri setiap wanita normal.

Makin meningkat usia, makin sukar untuk kita belai tubuh badan kita untuk kekal cantik macam masa muda remaja dulu kan?

Thru my own experience, waktu zaman tak pernah nak amik peduli tentang bantuan semulajadi untuk kurus dengan premium beautiful corset ni memang amat dikesali...huhuu sebabnye banyak jugak la invest untuk makan pil-pil kurus ni n lagi teruk bila berani memudaratkan diri sendiri untuk maintain kurus forever...hahaha..Taubat!

Seriously sekarang baru faham yang cantik tu bukan bila kita kurus semata-mata..Tapi cantik tu adalah bila shape badan kita kemas dan posture badan tegap sampai mampu untuk wujudkan keyakinan bila berdepan dengan dunia luar.

Pakai je premium beautiful terus posture badan tu dah macam model.
Rasa nak catwalk sepanjang masa tu memang confident je la kan ;D

Untuk yang baru sangat nak mengenali premium beautiful ni, jom sal share kan serba ringkas apa special nye corset yang non stop diperkatakan sejak 20 tahun yang lepas.



Ni lah dia antara kelebihan utama premium beautiful corset berbanding jenama corset lain.

Premium beautiful ni dah almost 20 tahun maintain no 1 di pasaran.
Tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas.
Walau dah 20 tahun di pasaran namun kualiti fabric dan harga premium beautiful corset ni tetap maintain berbaloi-baloi.

Superbrand?
of coz la bila dah memenuhi ciri-ciri yang memang memuaskan hati pengguna, sesuatu product tu pasti akan diiktiraf sebagai product SUPERBRAND di mana title superbrand tu membawa makna yang premium beautiful ni TINGGI QUALITY dan TINGGI PERMINTAAN nye.


Premium beautiful ni barang China ke?
Of coz lah pembuatan superbrand corset ni menggunakan teknologi tiga buah negara :
JAHITAN - TEKNOLOGI US
FABRIC - TEKNOLOGI GERMAN
FAR INFRARED RAYS - TEKNOLOGI JEPUN


Siap kata boleh legakan sakit pinggang bagai, boleh caya ke?
hehee mesti la boleh!
Sebab bukan sebarangan badan kecik yang bagi pengiktirafan kat corset no 1 ni. Siap dapat pengiktirafan PAKAR TULANG DUNIA usa, quebec and canada yang mana mereka memperakui bahawa premium beautiful corset ni membantu untuk melegakan masalah tulang belakang manusia. So in shaa Allah ianye sangat memberi kesan positif pada ibu-ibu lepas bersalin, pesakit slip disc dan anda yang kerap mengalami sakit belakang. Premium beautiful antara solution terbaik untuk melegakan masalah sakit pinggang yang kerap.


Panas, rimas, lemas...Eeeee..tak mau la pakai...
Bila dapat respond macam ni dari sesiapa sure sal akan senyum sampai ke telinga.. ^___________________^
sebab apa tau??? sebab awk pernah guna ke?
tak pun pernah ke pakai premium beautiful dengan rasa selelsa lepas seminggu? kalau taak pernah selesa maknanye memang kesian jugak la pada anda sebab tu adalah petanda yang anda dah pakai size premium beautiful yang bukan size ukuran anda. Sebab once kita pakai pb, dan pb dah mula boleh baca bentuk  badan kita, in shaa allah kita akan selesa lepas seminggu proses memakai premium beautiful.
Fabric premium beautiful ni bukan sebarangan fabric yang akan melecurkan atau meninggalkan kesan lebam pada badan anda. Tapi fabric pb ni adalah direka khas dari quality fabric yang ada aliran keluar masuk yang terbaik. Di mana kebiasaannye fabric AKWATEK AKWADYNE ni digunakan oleh penyelam dasar laut dan angkasawan yang melakukan pendaratan ke angkasa lepas.

Sebab apa eh akwatek akwadyne???
sebab fabric dia ringan.
anti bacterial
naturalkan suhu badan
serap bau badan yang agak hapak
aliran udara keluar masuk yang membuatkan peluh cepat di serap.


Macam robot la i jalan nanti bila pakai premium beautiful corset???
huhuu..dah pernah pakai ke??
Kalau belum meh la cuba dulu...dan kalau dah pernah pakai tapi memang betul macam robot tu maknanye size anda adalah bukan size sebenar. Expert agent Premium beautiful ni ada ilmu khas dari segi teori dan pengalaman mereka untuk pastikan client mereka pakai premium beautiful dalam keadaan yang selesa. Sebab tu sangat penting untuk anda pastikan yang sebelum membeli premium beautiful corset ni, anda kenalpasti agent mana yang mudah untuk beri service terbaik sampai anda berpuas hati dengan corset tersebut. Sebab setiap ukuran badan, teknik alihan lemak yang betul sangat mempengaruhi bentuk badan yang akan membolehkan anda bergerak dengan penuh keyakinan.

Premium beautiful di reka khas dengan 360 darjah pergerakkan. Siap boleh swimming and jogging lagi walau badan melekap dengan pb.


Macam mana pakai premium beautiful je pun boleh lancarkan darah n detox???
sebab setiap helaian bebenang premium beautiful tu dah di suntik dengan seramik yang mengandungi far infrared rays (FIR)

Apa tu fir?
Fir ni la yang membantu melancarkan darah dalam badan manusia.
Darah kan pengangkutan utama dalam tubuh badan manusia jadi bila darah berjalan lancar, tu yang tubuh badan segar bugar dan sukar untuk dijangkiti pelbagai masalah kesihatan.

FIR ni memang la tak boleh nampak.
Tapi kita boleh rasa. Bila premium beautiful melekap je kat badan, anda akan mula rasa suam-suam kuku je kat badan especially part perut. Bila ada rasa panas-panas tu, tu petanda yang FIR sedang bekerja untuk badan kita.

Kalau nak tau lebih lanjut macam mana FIR premium beautiful ni berfungsi, jom la jumpa sal senang. Senang la sal nak share kan macam mana FIR tu dapat bagi tindakbalas serta merta pada tubuh kita.



Boleh ke nak beli premium beautiful satu-satu tanpa perlu beli satu set pb ni?

Boleh je...
TAPI tak digalakan sebab fungsi utama premium beautiful ni adalah untuk mengalihkan dan mengunci lemak badan kita. Sekiranye anda nak dapatkan mana-mana bahagian premium beautiful tanpa membeli full set pb, anada dinasihatkan supaya merujuk dahulu agent terlatih premium beautiful untuk mengenalpasti bahagian mana yang perlu segera untuk dibaikpulih dengan premium beautiful corset.


Long bra premium beautiful sangat unik bilamanaiianye di reka khas sehingga membolehkan lemak badan kita di kunci dari beralih ke belakang. 

Tali bra premium beautiful pulak sangat hi quality sebab pakai la bertahun lama pun, ianye takkan bergulung dan tali bra yang kenyal ni takkan meninggalkan kesan merah pada badan kita. Dan paling unik bila braa pb ni mampu membantu untuk mengurangkan masalah bebanan badan yang kerap mengundang datangnye masalah sakit belakang.

Untuk anda yang mempunyai masalah puting tenggelam yang menyukarkan proses penyusuan bayi, anda digalakkan untuk segera bertukar pada bra pemium beautiful ni untuk memastikan puting payudara kembali tegang untuk memudahkan proses penyusuan bayi.

Untuk ibu hamil paling digalakkan pakai bra premium beautiful sebab sepanjang proses hamil ni anda perlu buat persediaan untuk menyambut kehadiran cahaya mata yang baru. FIR yang ada di bra pb jugak membantu proses aliran susu berjalan dengan lancar.



Ni adalah rupa bentu long girdle premium beautiful.
Kalau anda perhatikan, bentuk di hadapan girdle premium beautiful ni sangat menyerupai bentuk rahim wanita. Di mana peranan utama di bahagian depan long girdle ni adalah memastikan proses pengalihan lemak sekitar pinggang dan belakang badan tertumpu di sini dan dengan itu proses penguraian sikit demi sikit masalah lemak berlebihan sekitar badan dapat disingkirkan secara semulajadi melalui proses tindakan dari FIR. 

Banyak sangat peranan long girdle ni selain untuk meningkatkan metabolisme badan kita yang makin hari makin menurun, premium beautiful sangat membantu untuk menguatkan dan menyuburkan bahagia peranakan wanita.

Di bahagian belakang long girdle premium beautiful ni pulak kalau diperhatikan ianye mempunyai bentuk LOVE pada bahagian pungggung.

Sekiranye anda mempunyai masalah peha besar, pinggul lebar dan agak menggelebeh, anda boleh segera dapatkan long girdle pb ni untuk membentukkan dan memejalkan bahagian punggung dan pinggul yang mula kendur akibat proses kekurangan hormon.



Ni rupa bentu waist nipper premium beautiful atau pun bengkung moden yang sangat sesuai di pakai oleh ibu-ibu lepas bersalin normal mahupun yang bersalin melalui teknik ceasarian atau pembedahan.

uol tak boleh berurut and pakai something yang melekap kat bekas jahitan untuk beberapa bulan kan? siap tk boleh berurut untuk sengkak peranakan kan? banyak sangat benda yang orang ceasarian ni tak boleh buat lepas bersalin. Tu yang ramai je alami masalah perut buncit lepas bersalin.

Tapi melalui pengalaman beberapa pengguna premium beautiful yang sal sendiri kenali, feedback mereka lepas pakai premium beautiful walaupun bersalin ceasar, mereka amat berpuas hati bila masalah sakit pinggang dan sakit ngilu di bekas jahitan makin berkurangan dan makin hilang.


Hubungi sal untuk keterangan lanjut dan dapatkan harga premium beautiful istimewa bila anda membeli set premium beautiful.


Agent Terlatih Premium Beautiful :
SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641 





No comments:

Post a Comment