Wednesday, April 16, 2014

apa tu susuk moden atau nama asal dia bio ever nano cream

Susuk moden halal JAKIM dan ada sijil KKM



HOT!!!!
Jadi fenomena pulak sekarang ni orang tercari-cari krim tegangkan satu badan dengan magic cream ni...(krim yang sal pegang tu)

saje je di hide kan cream apa kah itu.
ada yang panggil magic cream, 
cream dagu runcing,
cream kurus lengan, 
krim kempis perut, 
krim kurus peha,
krim pejal payudara,
dan krim perapat dan krim abang gagah..huhuu yang ni scary...sebab krim ni memang dirumus khas 100% selamat untuk sesiapa yang ada masalah batin tak kira la nada lelaki mahupun wanita.

Paling femes skarang ni bile orang dok sebut-sebut ni adalah SUSUK MODEN di mana bila cream ni tembus je dalam kulit kita, in shaa Allah serta merta bahagian yang di susuk moden kan ni menjadi tegang dan kelihatan lebih awet muda.

So uol yang ada masalah jeragat, kulit banyak garisan halus, perut menggelebeh, dada kendur, lengan besar, peha berlaga, boleh lah cepat-cepat try masik cream ni untuk buatkan uol sendiri tak percaya bila muka n badan uol mula berubah dari yang sebelum nye..

Paling mengejutkan, bila dalam masa tak sampai 9 minit pun, muka atau bahagian badan yang di susuk moden kan tu akan mula nampak lebih awet muda, cerah dan hilang 2 ke 3 inchi...tu baru sekali sapu je dah hilang 2-3 inchi...cuba kalau sapu hari-hari???
WAHHHHHHH!!! sure melompat bintang punye.




my own testimoni untuk susuk moden @ bio ever nano cream


APA TU SUSUK?

Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.
Susuk merujuk kepada memasukkan sesuatu bahan asing ke dalam badan bagi mendapatkan sesuatu kelebihan. Pelbagai bahan boleh digunakan, bergantung kepada apakah keinginan pengguna. 
Antara kebaikan yang kononnya boleh didapati dengan memakai susuk adalah muka sentiasa dipandang manis, tidak berusia, kebal dsb.
Pemakai susuk biasanya mempunyai beberapa pantang larang seperti tidak boleh memakan beberapa bahan tertentu iaitu pisang tanduk, pisang abu, tidak boleh melintas di bawah tali kain, dan lain-lain, bergantung kepada jenis susuk yang dipakainya.


Tapi susuk moden (bio ever nano cream ) ni adalah susuk yang tak de pantang larang sikit pun...just sapu kan pada tempat-tempat yang sepatutnye sambil urut ke atas untuk setiap bahagian, kemudian dalam masa tak sampai 9 minit anda boleh mula nampak perubahan pada bahagian yang di sapu dan di urut tu.

Mudah, selamat dan halal.
In shaa Allah berkesan untuk anda yang serius untuk seimbangkan semula hormon badan yang makin merosot akibat peningkatan usia.

info lanjut yang lebih skema mengenai susuk moden @ bio ever nano cream

Jom cantik tanpa SUNTIK!
no botox
no susuk harem
no risk


Salleha Roslan
011-1631 1641

No comments:

Post a Comment