Tuesday, March 4, 2014

Turun 10kg dengan premium beautiful...!!!

Testimonial turun 10 kg dengan premium beautiful...!!!
Perghhhhh!!! 
Teman sebilik sal masa kat gold coast ni dah makin slim...!!!
 Adakah ni akibat terlalu banyak makan fish and chip...??? Hahaha Cik Inn akk tau la rahsia awk...confirm penangan premium beautiful kan...tak de lain dah...sebab tau dah, cik inn dengan kak sal ni memang jenis tak reti stop mengunyah 

#premiumbeautiful
#bbpluscollagen



Tahniah cik inn..lepas ni hantaran kasi up sket ye ;)

Ni adalah antara akibat bila pakai premium beautiful secara konsisten. Cik inn antara pengguna tegar premium beautiful. Cuba kalau cik inn on off pakai premium beautiful atau just pakai pb bila waktu-waktu tertentu je, sure badan cik inn still sama macam 3 tahun dulu atau lebih besar berganda dari 3 tahun lalu. 

Tahniah sebab berjaya disiplinkan diri pakai premium beautiful sampai lah dapat bentu badan yang kemas. Walau tak amalkan diet, tak sekat pemakanan pun, tapi cik inn berjaya dapat hasil yang mampu untuk meningkatkan keyakinan diri.


Ni kata cik inn :

"TURUN Size seluar dr 36 ke 29"

Cik inn dah lama amalkan pakai premium beautiful dengan consistent. Tiap-tiap hari amalkan. Alhamdulillah berjaya turun 10kg!!!!!

- dulu saiz baju xxl skrg saiz M/S

-dulu seluar 36 skrg 29,badan rasa ringan je...

-pakai pb hari-hari 8 jam sehari..eh 8 jam ke..kadang terover sampai 24 jam..sb best sgt!Buat tido pom boleh.

-gastrik, period pain.tak selalu datang dah.

-hidup sihat dan bergaya dgn premium beautiful.

-Sesuai la..utk org yg busy tp nak jugak kurus kan!"

*selamat
*mudah
*tiada kesan sampingan
*tanpa ubat ubatan
*kesan berpanjangan


Salleha Roslan
011-1631 1641(whatsapp)

No comments:

Post a Comment