Sunday, March 23, 2014

sabun marine essence pudarkan parut pembedahan

Runsing dengan parut badan?
Tak tahu kaedah apa nak buat untuk pudarkan parut?
Try je sabun ketiak aka sabun marine essence ni....In shaa allah banyak je testimoni kat luar sana kalau uol tengok memang feedback diorg adalah feedback yang positif tentang sabun ni.

Harga pun memang harga mampu milik.


Best tak bila sekarang ni dah ada penyelesaian terhadap masalah parut akibat pembedahan???

Sekiranya anda adalah salah seorang yang sedang mencari-cari penyelesai pada masalah parut, boleh cepat-cepat cuba sabun ketiak ni.
Sabun ketiak? Apa kaitan sabun ketiak ni dengan parut pulak? Bukan ke sabun ketiak ni just boleh guna untuk cerahkan ketiak je???
Huhuuu jangan la panic pulak, sebab sabun ketiak ni just nama glamer je untuk sabun marine essence…dan marine essence pulak adalah perintis sabun no 1 DUNIA untuk membantu menyelesaikan masalah kulit anda termasuk la mengurangkan masalah parut akibat pembedahan.

Macam dalam gambar ni, testimoni en hafiz dari Melaka merupakan bekas pesakit apendik dan telah dirawat melalui proses pembedahan hingga meninggalkan parut. Tapi lepas cuba tukar sabun biasa beliau pada sabun marine essence, hari demi hari masalah parut pembedahan en hafiz makin pudar.

Bahan-bahan dalam sabun marine essence ni memang 100% semulajadi. In shaa Allah sangat selamat untuk semua termasuk bayi dan ibu hamil. Bahan utama yang ada dalam sabun ketiak ni adalah GARAM BULUH dari korea. Seperti yang kita pun sedia maklum, garam memang Antara alternative rawatan terbaik untuk sesiapa saja yang ada masalah berkaitan kulit kan…jadi in shaa Allah dengan amalkan mandi guna sabun ketiak ni masalah kulit yang kronik sekali pun boleh dikurangkan melalui sabun marine essence.

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian sabun marine essence ni boleh la hubungi agent aktif sabun ketiak kami :

Salleha Roslan
011-1631 1641

Halmie
011-2372 7729

Juriati
Melaka branch
012-285 4451

Kuna
Perak
019-907 4803

Safriza
Utara
013-301 1330

Liyana Tahar
Terengganu
010-627 3397

Aqilah
Terengganu
017-569 1754

Zazalina
Ampang
019-307 5397

Iynas
Taman Tun Dr Ismail / Damansara / PJ
019-572 9072

Farhana
Cheras
010-268 3889

Nadh Aina
Klang / Melaka
017-528 6770

Simaa
Johor
012-637 4069

Leeza
Perak / Sarawak
011-2523 0786

Myra
Gombak / Selayang / Lembah Klang
019-338 6797

Cik yaya
Kelantan
019-904 5851

Nuzul
Pahang
017-945 0512

6 comments:

  1. oakley outlet, http://www.oakleyoutlet.in.net/
    ugg boots, http://www.uggboot.com.co/
    mulberry outlet, http://mulberryoutlet.outlet-store.co.uk/
    jordan shoes, http://www.jordan-shoes.us.com/
    true religion jeans, http://www.truereligionjeanscanada.com/
    hermes bags, http://www.hermesbags.co.uk/
    coach outlet store, http://www.coach-outlet-store.us.com/
    nike free, http://www.nikefreerunning.org/
    michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbag.co.uk/
    black friday 2015, http://www.monclerjacketsuk.co.uk/
    roshe run, http://www.rosherunshoessale.com/
    ugg australia, http://www.uggoutlet.in.net/
    cheap nike shoes, http://www.cheap-nikeshoes.cc/
    michael kors outlet online, http://www.michaelkorsoutletonline.in.net/
    nike air max uk, http://www.nikeairmaxshoes.org.uk/
    air max 2014, http://www.airmax2014.net/
    nike huarache, http://www.nike-airhuarache.co.uk/
    michael kors outlet store, http://www.michaelkorsoutlet-store.us.com/
    oakley sunglasses, http://www.wholesaleoakleysunglasses.us.com/
    nike trainers, http://www.niketrainers.me.uk/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletusa.net/
    nike air force 1, http://www.airforce1.us.com/
    beats headphones, http://www.beats-headphones.in.net/
    michael kors factory outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutletonline.com/
    winter coats, http://www.cybermondaydeals.in.net/
    2015109caihuali

    ReplyDelete