Monday, March 31, 2014

Kekalkan bentuk badan dengan premium beautiful

Bagaimana ibu anak TIGA mengekalkan bentuk badan dan memelihara kesihatan dalaman badan?




Seminggu cuti sekolah maka seminggu la penuh jemputan makan nasi minyak dan jemputan majlis-majlis doa selamat... Alhamdulillah pengamal tegar#premiumbeautiful confirm tak de masalah bila selamat dari masalah berat badan berlebihan 



Untuk keterangan lanjut mengenai bagaimana dengan hanya pakai premium beautiful kita boleh kekalkan bentuk badan idaman? Boleh lah segera hubungi sal sebab promosi harga runtuh sedang diadakan...Lebih jimat untuk anda yang serius nak kurus tapi tak banyak masa untuk keluar berjogging dan tak banyak masa nak ke gym ;)


ur premium beautiful expert :
Salleha Roslan
011-1631 1641 (sms/whatsapp/we chat)

Thursday, March 27, 2014

BB Plus Collagen dan Premium Beautiful ~ Appointment with cik pramugari

Hari khamis yang indah!

Alhamdulillah walau malam tadi lewat balik dari class B32, tapi pagi ni tetap bangun dalam keadaan yang segar bugar. Salah satu rahsia untuk kekal cergas di awal pagi adalah, tido malam mesti nak beralaskan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) sebab fungsi BVSM aka tilam kuat ni adalah untuk mencas semula tenaga badan yang telah hilang sewaktu seharian kita bekerja di waktu siang.

Premium beautiful dah pakai...bbplus collagen dah minum...baru la confident nak pergi appointment dengan cik pramugari petang ni 


 Huhuhuu tapi di awal waktu pagi tadi, macam biasa la sal n en suami akan usung anak-anak keluar sekali dan im so happy bila tiba waktu cuti sekolah sebab tak perlu tergesa-gesa keluar rumah seawal 6 pagi.

 Semua pun sibuk nak join mama selfie ;D
Triple D yang sangat menghiburkan...


Kalau nak tau, kat area saujana utama ni, nak keluar dari laluan sawit elmina ni mesti makan masa almost 30 minutes...so memang sempat sangat la kalau kami nak berselfie dengan new monopod yang di beli dari kak e-car nazrin ni...siap boleh selfie sampai kering bateri ;)


muhammad danish shafiq yang suka tarik shawl mama!!!
Geram tau sebab dalam tiga-tiga anak, muhammad lah yang paling suka sangat buat mama nampak comot.


Then after 6pm dengan keadaan hujan sal pun berjalan menuju ke mcd sri damansara untuk naik satu kereta dengan iynas n myra untuk ke nilai di mana client kami kali ni adalah seorang praamugari MAS.

Senang sangat nak berbisnez online dengan TOP LEADERS CIRCLE ni bila kita full use kan ilmu yang mentor dah berikan. Bukan beri berbayar...tapi siap beri secara percuma. Ilmu yang di pelajari memang akan nampak sukar bila kita tak biasakan diri untuk amalkan. 

Tapi bila kita sentiasa amalkan segala ilmu yang dikongsikan sampai berbuih mulut mentor, in shaa Allah lama-kelamaan client yang akan cari kita untuk dapatkan product yang superbrand dengan harga yang berpatutan.



Ready to go!
Jalan nak menghala ke nilai bila hari hujan ni memang la agak sesak sikit especially bila tembus area puchong. So, weol berenti untuk solat maghrib dulu kat kawasan rehat plus di area puchong.

Almost two hours perjalanan dari bandar sri damansara ke nilai bila campur hujan dan jem ;)

Thats y, sal salute sangat dengan mana-mana usahwan yang cekal hati untuk ke sana ke mari untuk appointment di waktu hari lepas berkerja ni sebab cabaran nak sampai ke destinasi yang ditetapkan untuk berjumpa client tu memang sentiasa akan berdepan dengan cabaran.

Sebab tu kalau boleh elakkan buruk sangka dengan kejayaan seseorang sebab di sebalik kejayaan mereka pasti teselit kisah pahit manis yang telah mereka lalui untuk sampai ke laluan sekarang. Tak kan ada kejayaan semudah petik jari dalam dunia ni.


Tak tau pulak yang cik pramugari MAS ni ada kucing yang sangat gebu dan comel...ohhhh!!! i love cat so much! lama taak belai kucing sejak mula bela anak ni. Sampai-sampai je umah client, nampak si dobot ni terus weol serbu. Tapi dobot macam malu-malu pulak kan.


Boleh tak diorg ni penggeli nak pegang kucing...hahahaa..
iynas omar n ammyyra atyka antara penggeli kucing tapi in the same time diorg suka kucing...huhuu cam ne tu?


Muka dobot yang stress bila di gomol-gomol.
Dobot ni kucing betina tapi nampak macam jantan ;D


Dobot merenung muka bbplus ku..huhuhuu ;)

Lepas selesai mengukur dan memberi penerangan tentang premium beautiful corset dan benefit bila sedia kan beberapa senarai nama dari kalangan kawan-kawan pramugari client tadi, weol pun berpakat nak makan willy satay kat ramal junction.  

Tapi apa kan daya, cepat pulak willy satay ni habis kan. Murah betul rezeki mereka bila satay buatan mereka mendapat yang luar biasa.


No choice.
iynas n myra order chezy wedges n sal amik char kuey teow untuk isi perut yang mula berkeroncong. dan waktu ni dah almost 11.30 tapi bila perut lapar n rasa nak makan, weol memang akan makan je. Sebab nye:
kami adalah pengguna tegar premium beautiful corset dan biasa amalkan minum air garam buluh.



Sedap jugak wedges ni.
ni memang gambar terakhir untuk malam khamis tu sebab sampai je wedges ni, sal n the gang memang focus habis kat makanan ni sampaikan nak reply mesej prospek pun jadi tak ter reply.





Sunday, March 23, 2014

sabun marine essence pudarkan parut pembedahan

Runsing dengan parut badan?
Tak tahu kaedah apa nak buat untuk pudarkan parut?
Try je sabun ketiak aka sabun marine essence ni....In shaa allah banyak je testimoni kat luar sana kalau uol tengok memang feedback diorg adalah feedback yang positif tentang sabun ni.

Harga pun memang harga mampu milik.


Best tak bila sekarang ni dah ada penyelesaian terhadap masalah parut akibat pembedahan???

Sekiranya anda adalah salah seorang yang sedang mencari-cari penyelesai pada masalah parut, boleh cepat-cepat cuba sabun ketiak ni.
Sabun ketiak? Apa kaitan sabun ketiak ni dengan parut pulak? Bukan ke sabun ketiak ni just boleh guna untuk cerahkan ketiak je???
Huhuuu jangan la panic pulak, sebab sabun ketiak ni just nama glamer je untuk sabun marine essence…dan marine essence pulak adalah perintis sabun no 1 DUNIA untuk membantu menyelesaikan masalah kulit anda termasuk la mengurangkan masalah parut akibat pembedahan.

Macam dalam gambar ni, testimoni en hafiz dari Melaka merupakan bekas pesakit apendik dan telah dirawat melalui proses pembedahan hingga meninggalkan parut. Tapi lepas cuba tukar sabun biasa beliau pada sabun marine essence, hari demi hari masalah parut pembedahan en hafiz makin pudar.

Bahan-bahan dalam sabun marine essence ni memang 100% semulajadi. In shaa Allah sangat selamat untuk semua termasuk bayi dan ibu hamil. Bahan utama yang ada dalam sabun ketiak ni adalah GARAM BULUH dari korea. Seperti yang kita pun sedia maklum, garam memang Antara alternative rawatan terbaik untuk sesiapa saja yang ada masalah berkaitan kulit kan…jadi in shaa Allah dengan amalkan mandi guna sabun ketiak ni masalah kulit yang kronik sekali pun boleh dikurangkan melalui sabun marine essence.

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian sabun marine essence ni boleh la hubungi agent aktif sabun ketiak kami :

Salleha Roslan
011-1631 1641

Halmie
011-2372 7729

Juriati
Melaka branch
012-285 4451

Kuna
Perak
019-907 4803

Safriza
Utara
013-301 1330

Liyana Tahar
Terengganu
010-627 3397

Aqilah
Terengganu
017-569 1754

Zazalina
Ampang
019-307 5397

Iynas
Taman Tun Dr Ismail / Damansara / PJ
019-572 9072

Farhana
Cheras
010-268 3889

Nadh Aina
Klang / Melaka
017-528 6770

Simaa
Johor
012-637 4069

Leeza
Perak / Sarawak
011-2523 0786

Myra
Gombak / Selayang / Lembah Klang
019-338 6797

Cik yaya
Kelantan
019-904 5851

Nuzul
Pahang
017-945 0512

Thursday, March 20, 2014

From gold coast to kuala lumpur...Penat tapi puas

Ni adalah peristiwa sebulan lepas...huhuu macam biasa la...sal buat pekasam dulu kasi sedap sikit bila makan ;)

Entry ni adalah peristiwa hari di mana sal balik semula ke Malaysia lepas 5 hari trip ke gold coast Australia bersama adik beradik top leaders circle yang lain.

Penat tak terkata sebenenar nye bila 8 jam perjalan dari brisbane queensland ke singapore. Kami subuh di Changi Airport then terus naik Silk Air pulak untuk ke KLIA. 

Sampai KLIA dalam pukul 8 pagi. And husband dengan damia danisha dah standmy ada kat balai ketibaan. Macam biasa la perkara paling utama yang sal akan buat bila sampai je kat KLIA jalan laju-laju then gi amik luggage pas tu terus serbu masuk kete hug n kiss anak-anak...tak kiss suami tak pe lagi...hahahha...tak kiss anak tu tak complete je rasa nye.

Ya Allah memang jet leg la kan. Dari KLIA terus balik rumah dulu. Mandi then tido kejap sebab tengahari dah janji nak jumpa client kat depan hospital sungai buloh. Kalau ikutkan malas, memang nak je sal tido sampai siang esok..Tapi rezeki pun sure akan malas-malas la nak masuk sebab kita sendiri yang relakan aura malas tu melekat pada diri sendiri.

Ok la bila dapat tido dalam 3 jam...lepas tu bangun mengejut sebab dah lambat untuk appointment coz sal memang tak suka kalau orang yang kena tunggu sal sebab sal sendiri tak suka kalau kena tunggu orang yang dari awal kita dah janji untuk jumpa.



Baru sampai KLIA 8.21 AM

Macam yang sal kata, penat memang penat..lunyai jap rasa badan dengan nak jumpa client then pergi makan, lepas pergi makan bawa pulak anak-anak pegi playground..Nak bagi diorang happy punye pasal lepas 5 hari tak nampak mama..Tapi puas rasa bila tengok muka happy anak-anak. Tak pe la penat sekejap je pun...balik nanti recharge la badan dengan tilam kuat @ sleepmate biovelocity ;)



Tempat favret kami anak beranak untuk makan tengahari adalah kat sini...Restoran ayam kampung dekat kota damansara. Restoren yang tak pernah tak ramai orang. Restoren yang pernah masuk jalan-jalan cari makan ni memang sentiasa jadi tumpuan penggemar masakan kampung yang lazat dengan harga yang agak berpatutan.

 
Sampai menjilat jari danisha makan ;)

Kat gold coast hari-hari makan ikan so balik KL ni sal makan puas-puas 3 ketul ayam kampung ni sorang je..hahaha..sal memang makan banyak kalau masakan tu kena dengan tekak.


Desa park city jom...jalan-jalan jap...mama rindu nak keluar dengan korang.

 







Cinta hati mama ;)

 
 Danish pening dah lepas main buaian pusing ;)


Dah jom balik...mama tak larat dah nak pusing kan korang lagi...


Hahaha mama yang over bila bau durian yang segar ni menusuk ke hidung...Jom layan durian crepe sambil teman husband drive kat sebelah. En halmie dia tak suka durian, so selamat la sal makan lebih sket crepe ni ;)

Sedap tau durian crepe ni. Besar, gebu, segar dari ladang.
Berebut pulak bila makan dengan triple D dalam kereta. Next time mesti nak kena beli dua ke tiga pack terus sebab memang isi durian crepe ni sangat lahhhh sedap!

Uol yang ada kat area kota damansara tu, selain boleh singgah makan nasi ayam kampung kat jalan cecawi ni, boleh jugak la try durian crepe sedap subang bestari ni.

Tuesday, March 18, 2014

jumaat sabtu ahad with top leaders circle

Tarik nafas legaaaaaa...phewwwwwwww!!!
Ya Allah Alhamdulillah kerana memudahkan cara dan melancarkan segalanya sepanjang tiga hari berturut-turut ni.

Pada selasa 11 march 2014 bertempat di papa rich sri damansara waktu personal touch dengan kak salha (my mentor) kak salha cakap memandangkan sabtu ni group kami bakal adakan seminar SM/SSM 2014 maka alang-alang tu kami jugak la yang bertugas untuk kelas TLC pada hari jumaat tersebut...

Ya Allah kak salha.........
memang pandai akk buat kejutan lektrik untuk kami kan...berpeluh ketiak masa terima amanat yang group kami perlu bertugas untuk malam tersebut. But alhamdulillah we can control our nervous dengan penuh positif...sekarang memang sal makin yakin yang dengan pengawalan minda yang positif in shaa Allah result juga pasti akan positif.

Lepas habis sesi personal touch dengan mentor, apa lagi...terus whatsapp leaders group bahagikan tugas sebab hari sabtu ada yang dah kena galas tanggungjawab sebagai speaker, so sal select siapa yang tak de tugasan pada hari sabtu tu la better. Yela faham sangat yang speaker memang akan nervous lebih punye sebab tanggungjawab nak bagi orang lain faham akan ilmu yang kita bakal kongsikan tu bukan mudah. Memang berdebar dan tak senang duduk sampaikan tak lalu makan...huwaaaaa...baru je nak maintain berat 55kg tapi bila seminggu ni sibuk buat slide untuk dua hari yang kami bakal bertugas tu maka nafsu makan terhadap makanan mula terhakis..hahahaa(elok la jugak sbb kalau tak menjadi-jadi sal makan)

Alhamdulillah we did it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Untuk hari jumaat 14/3/2014 sal jadi speaker untuk berkongsi business plan. Mula-mula je debar then after intro n tenung muka rakan kongsi yang hampir separuh class hadir sikit demi sikit perasaan ketar tu terpaksa pergi jauh-jauh

Untuk hari sabtu 14/3/2014 sal bertugas sebagai speaker untuk persediaan sebagai SM/SSM yang mantap dengan ilmu dan semangat yang konsisten.

Untuk hari ahad 16/3/2014 sal perlu menjalankan tugas untuk meraikan semua business partner yang hadir dari serata malaysia untuk sama-sama merasai bahang majlis anugerah SM/SSM 2014



Our group selepas bertugas di top leaders circle centre bersama speaker undangan CDM Hamisah yang sangat cool dan penuh aura sepanjang penyampaian ilmu dari beliau...


Ni la dia tugasan yang CDM abang lan berikan buat kami adik beradik CDP AKB PINK dalam menjayakan seminar SM/SSM sambil dikawal selia oleh my mentor CDM Salha Zain.

Mula-mula je rasa susah nak handle seminar ni sebab ni adalah pengalaman baru buat kami tapi bila sampai hari seminar ni masing-masing meroyan dengan aura yang digabungkan sepanjang seminar SM/SSM ni.


Top leaders circle di majlis anugerah SM/SSM 2014

Gambar penuh kemudian la ye...mata dah naik kuyu pagi ni...almaklumla dan seminggu sarat dengan aktiviti.
In shaa Allah sal akan upload beberapa gambar sepanjang jumaat sabtu dan ahad lepas untuk tatapan anda yang setia mengikuti kisah sal dari mula sampai sekarang (bajet artis la konon) hahaha.

TOP LEADERS CIRCLE WE LOVE YOU!!!



premium beautiful membantu masalah keputihan

 Masalah keputihan antara faktor wanita sukar hamil.

"Keputihan adalah satu simptom yang dimana menunjukkan seseorang wanita itu dijangkiti bakteria/kulat pada alat sulitnya. Pesakit juga boleh menjangkiti pasangan. Jika tak dirawat keputihan boleh menyebabkan jangkitan pada saluran kencing, sukar untuk hamil dan jangkitan pada bayi dalam kandungan. Salah satu cara untuk merawat keputihan secara semulajadi ialah dengan mengambil makanan seperti yogurt dan kultur hidup."



Antara sebab-sebab keputihan:
# antibiotik
# perubahan hormon estrogen dalam badan(elakkan minuman n ubat ber steroid macam tongkat ali,kacip fatimah n minuman isotonik)
# sexual intercourse
# sexually transmitted diseases (STDs)
#mental stress
#tidak menjaga kebersihan
# spermicides dalam sabun n cream pencuci
# pencuci kemaluan wanita eg:bedak n spray
# panties yang tidak menyerap seperti nylon pantyhose
# tampons



Antara Komplikasi Yang Mungkin Berlaku Jika Tidak Dirawat :-

    * Kemandulan Akibat Rosaknya Organ Reproduksi Terutama Saluran Fallopian
    * Gangguan Haid
    * Barah Servik
    * Jangkitan Saluran Kencing
    * Kesakitan DLL




Alhamdulillah dari testimoni client nadh ni dia bagi tau dia dah ada rezeki untuk hamil anak kedua setelah sekian lama menunggu dan alhamdulillah jugak masalah keputihan dia semakin berkurang lepas dia berikhtiar dengan rawatan semulajadi melalui pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL corset.

Untuk yang teringin nak mencuba kaedah rawatan alternatif untuk keputihan dan membantu kesuburan boleh la try premium beautiful corset. Ataupun anda juga boleh cuba amalkan herba maharani yang memang terbukti lebih dari 300 tahun dalam membantu membaikpulih dan menjadi alternatif rawatan untuk masalah kesuburan dan keputihan.

Corset kesuburan dan keputihan




Herba maharani
Sekotak RM88

Herba maharani ni antara amalan yang permaisuri china sejak 300 tahun yang dulu. Terbukti baik dalam memelihara sistem peranakan wanita. Dan terbaik untuk membantu menyelesaikan masalah keputihan.


Untuk pertanyaan mengenai premium beautiful dan herba maharani boleh je hubungi sal atau nadh ye...In shaa Allah kami sedia membantu untuk berkongsi pengalaman kami sepanjang setia menggunkan products superbrand ni ;)

Salleha Roslan
011-1631 1641

Nadh Aina
017-528 6770

COD untuk anda yang berada di kawan lembah klang, negeri sembilan dan melaka.

Friday, March 14, 2014

set berpantang terbaik untuk ibu yang melalui proses pembedahan

set berpantang terbaik untuk ibu yang melalui proses pembedahan atau ceasarian!!!

Senang je sekarang ni nak jaga badan dan kempis kan perut bagi sesiapa yang melahirkan anak secara pembedahan. Kalau ikutkan, ni bukan testimoni pertama yang bagi feedback positif pada sal tentang betapa berkesan nye premium beautiful dalam membantu untuk kurangkan masalah ngilu atau sakit-sakit pada bekas jahitan wahtu proses melahirkan bayi.

Yang bersalin ceasar ni memang ada masalah untuk kempiskan perut dan berbengkung kan?
so apa kata cuba pakai premium beautiful je untuk membantu masalah perut besar dan menggelebeh lepas melahirkan...

Jimat masa, tenaga dan actually kalau anda buat kira-kira, ianya sangat menjimatkan wang sebab dengan set premium beautiful ni, bukan setakat boleh dipakai waktu 44 hari berpantang je, tapi 365 hari pun boleh di pakai setiap hari...

In shaa Allah bila anda disiplin kan diri untuk pakai sepanjang tempoh berpantang dengan premium beautiful ni, bentuk badan bukan lagi menjadi masalah terbesar yang bakal menghantui hidup anda lepas ni...

Untuk keterangan lanjut boleh contact sal
011-1631 1641 (whatsapp)

Monday, March 10, 2014

Redha GURU!


REDHA GURU

Ramai yang masih tak faham bab adab berguru ni. Saya nak cerita pasal ni pun bukan sebab apa sangat, cuma kesian je kat anda semua terutamanya anda yang ada guru atau mentor.

U nak berjaya, tapi u tak pandai nak gembirakan hati guru u. 
Macamana u nak dapat redha dan doa dari guru u?

Macam ni, mungkin ramai yang masih blur-blur katak.Yang saya maksudkan ialah paling basic sangat.Bila kita pegi belajar dengan seorang guru, apa yang ada di dalam hati kita? Kalau dari situ dan dari awal lagi dah tak bersih kolam jiwa u, macamana nak dapat redha guru?..

Bila balik dari seminar, u semangat!..Buat semua beratus strategi marketing.Tapi at the end of the day, fail jugak.Pastu start nak salahkan guru.Start nampak tak elok pasal guru.Once u ada rasa 'rasa' negatif sikit je pasal guru, walau secalit atau sehalus sehelai rambut sekalipun, saya yakin doa guru untuk anak muridnya tak akan sampai!...

U bayangkanlah!!..

Jadi, u tahu tak betapa perlunya kita mendapat redha guru dan doa guru?...Kalau tahu, u pernah gembirakan guru tak?

Gembirakan macamana ye?...Dr.Azizan kan ada seramai 400 ribu pelajar?..Macamana nak dapat 'reach' Doc?..

Hah, itu lah dia...itu pun susah ke nak faham?..Bab ni saya belajar dari suami saya.Saya ingat lagi, masa 2010 lepas start buat sistem dealer dan sales meletup, suami saya ada buat surat penghargaan pada Dr.Azizan. Dia 'pm' je pun..Saya pun sebenarnya tak tahu dia buat surat tu.

Surat tersebut suami saya buat betul-betul untuk menghargai dan berterima kasih di atas ilmu yang diajar Dr.Azizan.Tak ada niat lain selain ingin menggembirakan dan menghargai guru, bahawa dengan ilmu yang diajarnya lah kami dapat capai ke tahap yang macam ni.

U all buat tak?..Saya tahu ada yang buat.Tapi...ramai yang belum buat.U tahu tak, betapa bestnya perasaan guru kalau dia tahu perkembangan positif anak muridnya?..Boleh nangisss beb.

Saya selalu tekankan bab ni pada para pengedar saya.Walau sedikit mana pun perkembangan, u tetap kena update guru.Sekali tu saya terjumpa student lama.Saya tanya dia, u pernah tulis surat penghargaan pada Dr.Azizan tak? Dia kata tak pernah sebab dia belum berjaya.

Saya tanya dia,takkan tak ada langsung walau secalit perubahan pada diri u lepas attend program Doc?..Tiba-tiba dia kata ada pulak...Dia dah tak suka marah-marah macam dulu.

Hah,itu bukan perubahan ke?.. Jangan ingat Doc pun nak dengar yang bisnes naik 200% atau 300 % je...Yang naik 10% pun konfem Doc dah rasa happy!... Konfem dia akan mendoakan lebih lagi untuk u!...

Start daripada situ je dulu...Sebelum nak dapat doa dan redha guru, kitalah yang kena pandai gembirakan guru kita dulu..Bagi je sebanyak-banyak apa saja yang kita boleh, yang kita mampu, insyaallah guru akan ingat pada kita.Tapi, nak bagi tu....kena ikhlas seikhlas-ikhlasnya.Itu kita saja yang tahu.

Tapi bila nak bagi surat penghargaan contohnya, jangan ada niat supaya Doc jadikan testimonial pulak.Bukan itu aim kita...yang penting niat untuk gembirakan dan nak menghargai guru sahaja!..Tak lebih dari itu!!..Itu baru lah ikhlas!..

Cerita u pulak nanti, jangan letak fakta yang salah!..Jangan menipu untuk dapat perhatian!...Kalau yang nak perhatian, pasti akan dapat perhatian.Tapi sekejap je lah!...

Pastu satu lagi sebelum saya lupa...bila dah berjaya pulak, terus lupakan guru!..Ye lah dah sibuk buat juta-juta!.. Guru pun dah tak ingat dah...Bukanlah suruh pegi kelas memanjang..tapi, pegi lah jumpa Doc kalau dah tahu kat mana guru kita buat seminar.Support lah dia, tunjuk muka, sekejap pun tak apa...Takkan itu pun tak boleh buat?...

Okaylah, panjang giler dah leteran pagi ini...ni baru pasal nak happykan guru..belum masuk bab guru yang lain lagi..hihihi...

Okaylah uolsss, lain kali kita sambung lagi kay...take care dan salam sayang :))

♡ Jom kita beristighfar dan berselawat.



Risiko pakai premium beautiful

Risiko pakai premium beautiful...!!!

Ada yang komplen baju semua makin longgar lepas 3 bulan pakai premium beautiful dari awal berpantang...


Terbukti #premiumbeautiful adalah SET BERPANTANG terbaik!!!

011-1631 1641
(Khidmat nasihat berkaitan premium beautiful disediakan PERCUMA)

pray for MH370



Sebak di saat khabar berita mengenai kehilangan MH370 masih menjadi tanda tanya di seluruh dunia.

Ya Allah luas sungguh kuasa Mu.
Dengan limpah kasih sayang yang ada pada MU, kami memohon supaya kehilangan kapal terbang milik MAS ni segera menemui jawapan pada kehilangannye sejak tiga hari yang lau.

Sesungguhnya memang tiada daya dan kekuatan kecuali dengan pertolongan Mu yaAllah...

#pray4mh370