Monday, February 10, 2014

Baby bbplus collagen in action

Huhuu ok ni pun antara gambar lama bulan november 2013 yang terperam dalam fon mama. so lagi beberapa hari je nak ke gold coast ni, memang mama nak kena clear kan cepat-cepat memory fon supaya nanti kat aussie senang mama nak snap gamba-gambar lain sebagai kenangan...n now masa untuk simpan kenangan mama ni dalam blog entry ni.

Masa ni baby boy hero mama ni baru 7 bulan.
Dari muhammad dalam perut mama lagi mama dah bagi minum bbplus collagen. Alhamdulillah bbplus collagen selamat sangat untuk ibu hamil yang nak kekal sihat dan menawan walaupun perut tengah bulat ke depan ;)


Muhammad geram dah tengok sachet pink pink ni ;D


Dan kakak dia pun nak jugak.
Macam damia n danisha ni sal bagi kadang-kadang je especially bila diorang susah nak buang air besar. so bila minum bbplus collagen in shaaAllah sangat melawaskan pencernaan damia n danisha...tak de la kes meneran sampai berpeluh ;)






"Jangan lupa suruh mama awak minum bbplus collagen jugak ye
Biar kulit sihat n gebu macam kulit saya"









arghhhh rasa nak gigit-gigit je lengan baby gebu sorang ni.
Tak pasal-pasal kulit dia pun terpaksa gebu bila dari 4 bulan hamil sal dah amalkan minum bbplus collagen tanpa was-was...


Salleha Roslan
011-1631 1641

No comments:

Post a Comment