Wednesday, December 18, 2013

Fenomena Tilam kuat Biovelocity Sleepmate

Fenomena TILAM KUAT @ BIOVELOCITY SLEEPMATE
Alhamdulillah menjadi jadi pulak permintaan rakyat malaysia untuk dapatkan tilam kuat atau biovelocity sleepmate ni!!!! Yang paling mengejutkan, bukan setakat dalam malaysia je, tapi makin mendapat sambutan dari rakyat BRUNEI, SINGAPORE, INDONESIA, UAE dan etc.

Dah jadi fenomena la pulak bila ramai mula sedar yang nikmat kesihatan adalah nikmat paling utama yang nak kena jaga. 
Nak jaga makan?
Nak jaga senaman?
Nak jaga emosi?
Ingat semudah ABC nak disiplinkan diri untuk konsisten dalam penjagaan tu semua? Tak mudah kan???

Tapi dengan #Tilamkuat atau biovelocity sleepmate ni in shaa Allah masalah kesihatan dapat diatasi semudah abc and one two three ;)
Just baring atau selimutkan je badan kita atas bvsm aka tilam kuat ni.

Kira nye ibarat kita cas semula bateri yang lemah. Just imagine kalau fon kita tak de bateri, memang tak boleh buat apa la kan...mesti nak kena cas semula baru boleh on n mudahkan komunikasi harian kita. So sama je la konsep bvsm ni pada tubuh manusia, kita pun perlu cas semula tenaga badan yang setiap hari hampir habis digunakan

Nak rasa kan tenaga dari BVSM ni???
Boleh contact sal dan agent sah yang aktif untuk FREE DEMO and FREE CONSULTATION ;)

Salleha roslan

Zaza
Ampang 

Hasikin
Keramat

Dyna salleh
Melaka 

Safriza
Damansara / Perak

Afiqah
Nilai negeri sembilan

Nuzul
Pahang

Diana nafiesa
Petaling jaya/Terengganu




Harga tilam kuat @ Biovelocity sleepmate:
RMxxxx.xx
Jangan risau discount more than RMxxx.xx still available untuk anda yang SERIUS nak sihat dengan hanya tidur sahaja ;)






No comments:

Post a Comment