Wednesday, December 18, 2013

Testimoni tilam kuat @ Biovelocity Sleepmate

Nak share testimoni dari pengguna tilam kuat @ Biovelocity Sleepmate.

Ni bukan tilam biasa-biasa yang ada jual kat kedai-kedai perabot atau kat lori-lori tilam tu ye. Tapi tilamkuat ni adalah tilam yang dengan izin Allah memang sangat membantu menguatkan balik mana-mana bahagian badan yang lemah sebelum ni.

Nampak macam tak masuk akal kan?
Dengar macam tak logic je bila dengan baring atas tilam kuat aka biovelocity sleepmate ni boleh buat orang lumpuh sembuh, orang gout tak merungut sakit dah, orang slip disc tak menejerit perit bila nak buat aktiviti harian, orang lelah tak perlu inhaler, orang migraine tak perlu hantuk kepala kat dinding dah, orang mati pucuk dah tak mati akal lagi, dan macam-macam lagi la...
Kan kan...dengar macam tak logic ka???

Macam ye ye je diorang yang kat facebook dan kat instagram dok promote tentang bvsm aka tilam kuat ni kan.

Terpulang uol nak percaya sekarang atau nak percaya nanti pun ;)
sebab sal sendiri tak kan berani nak share info tilam kuat ni kalau sal n family tak pernah ada experience dengan biovelocity sleepmate bvsm ni. Ditambah pulak dengan testimoni dari pengguna-pengguna BVSM tu sendiri.



Thanks nuzul sebab sudi share kisah nuzul sebelum dan selepas guna tilam kuat ni.

Ya Allah.....!!!! Istighfar panjang sal bila nuzul share kan gambar kereta dia eksiden masuk gaung beberapa tahun yang lepas. Memang ngeri bila tengok keadaan kereta yang mana dua-dua tayar naik ke atas. Alhamdulillah panjang umur nuzul walau keadaan kereta kalau difikirkan secara logicnye, memang habis nyawa dah siapa yang ada dalam kereta tu kan. Tapi Alhamdulillah panjang lagi umur nuzul walau sepanjang tempoh lepas eksiden tu nuzul kerap sangat alamai sakit belakang yang kronik atau slip disc.

Apa itu SLIP DISC??

Struktur tulang belakang manusia, terdapat 'jelly-like structure' yang dipanggil 'disc'. Disc ini bertindak sebagai pelindung atau kusyen pad diantara tulang-tulang di bahagian tulang belakang.
Slip Disc terjadi apabila disc yang menjadi kusyen antara tulang-tulang ini membengkak atau membenjol atau tersasar dari keadaan asalnya.

Disc yang membengkak ini akan menekan urat-urat saraf berhampiran. Kebiasaanya kesan slip disc akan mengakibatkan kebas-kebas dan sakit yang tidak terhingga dibahagian pinggul seterusnya ke kaki dan ke bawah.



KAEDAH RAWATANNYA??

TIADA ubat untuk menghilangkan penyakit ini selama-lamanya. 
Cuma terdapat beberapa pendekatan bergantung pada severity slip disc itu sendiri, iatiu:

1)Physiotherapy – menjalani sesi dengan pakar yang menunjukkan kaedah senaman yang betul untuk menguatkan otot. Ini termasuklah sesi rawatan menggunakan tuala panas pada bahagian sakit.

2) Stereoid – Untuk kesakitan biasa, suntikan stereoid dapat menguatkan otot belakang dan mengurangkan kesakitan

3) Pembedahan – Ini adalah langkah terakhir di mana bahagian tulang dan disc yang terkeluar akan dikikis. Untuk kes yang lebih serius, kepingan besi akan dimasukkan untuk menyokong tulang belakang

4)Rawatan thermal seperti bersauna adalah digalakkan bagi mengurangkan sakit.

Tetapi slip disc boleh berulang jika kita melakukan perkara-perkara salah terhadap tulang belakang kita.


Bagaimana BVSM boleh membantu Slip Disc??

DENGAN BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)....TILAM KUAT (PELAPIK TILAM) yang disuntik dengan tenaga Garam Laut Dalam selain dapat memulihkan sistem saraf dapat membantu;
~ mengurangkan tekanan
~ menghilangkan kesakitan otot,
~ melegakan sakit belakang
~ mengurangkan ketegangan leher
~ melegakan rasa kebas

Hanya tidur sepanjang malam dengan tilam kuat @ bio velocity sleep mate dapat buatkan kita lebih lena dan selesa waktu tidur!


Nak rasa kan tenaga dari BVSM ni???
Boleh contact sal dan agent sah yang aktif untuk FREE DEMO and FREE CONSULTATION ;)

Salleha roslan

Zaza
Ampang 

Hasikin
Keramat

Dyna salleh
Melaka 

Safriza
Damansara / Perak

Afiqah
Nilai negeri sembilan

Nuzul
Pahang

Diana nafiesa
Petaling jaya/Terengganu




Harga tilam kuat @ Biovelocity sleepmate:
RMxxxx.xx
Jangan risau discount more than RMxxx.xx still available untuk anda yang SERIUS nak sihat dengan hanya tidur sahaja ;)




No comments:

Post a Comment