Wednesday, December 18, 2013

Testimoni tilam kuat @ Bio velocity sleep mate

Testimoni tilam kuat @ Bio velocity sleep mate



Testimoni ni dari seorang cikgu yang rutin harian nye aktif dari pagi sampai ke petang.

Di mana leeza cakap kalau sebelum tidu dengan tilam kuat bio velocity sleep mate ni dia sentiasa rasa malas n asik mengeliat je nak bangun pagi. Kira nye macam tak puas tidur la...Tapi bila rebahkan badan atas tilam kuat BVSM terus boleh lena tanpa gangguan dan segar je bila bangun pagi.

Nak pergi kerja pun rasa semangat je bila bangun pagi emosi stabil dan sakit-sakit badan akibat letih dengan tugasan harian semalam dapat di cas semula dengan biovelocity sleepmate.

Nampak gaya nye BVSM ni  memang sesuai sangat untuk orang yang tak cukup tidur. Sebab orang yang rak cukup tido ni emosi dia senang terganggu dan cepat letih tak bermaya. Tu yang nak buat apa pun jadi malas je. Dengan baring atau selimut je dengan tilam kuat BVSM ni in shaa Allah masalah tidur tak cukup atau tak puas tidur dapat diatasi dengan sangat BERKESAN!


Nak rasa kan tenaga dari BVSM ni???
Boleh contact sal dan agent sah yang aktif untuk FREE DEMO and FREE CONSULTATION ;)

Salleha roslan

Zaza
Ampang 

Hasikin
Keramat

Dyna salleh
Melaka 

Safriza
Damansara / Perak

Afiqah
Nilai negeri sembilan

Nuzul
Pahang

LEEZA FAZIRI
pahang /perak /sarawak
011-2523 0786

Diana nafiesa
Petaling jaya/Terengganu




Harga tilam kuat @ Biovelocity sleepmate:
RMxxxx.xx
Jangan risau discount more than RMxxx.xx still available untuk anda yang SERIUS nak sihat dengan hanya tidur sahaja ;)






No comments:

Post a Comment