Saturday, December 21, 2013

sedapnya tidur dengan bio velocity sleep mate @ tilam kuat!


Tidur lena pagi senyuman ;)

Nampak gaya nye damia danish and danisha dah mula dapat tidur malam yang lena dan berkualiti hasil dari gelombang seimbang dari selimut dhuha aka tilam kuat bio velocity sleep mate ni.

Budak-budak ni tidur merupakan aktiviti terpenting untuk pembesaran mereka. so bila tido mereka tak terganggu, nyenyak sepanjang malam, tu yang bangun pagi semua happy je ;)

Alhamdulillah happy sangat sejak triple D pun dah mula selesa bila baraing atas bio velocity sleep mate. Bvsm ni pelapik tilam anti bakteria, anti bau dan selesa sangat untuk semua golongan yang masih nernyawa.

Bahan dalam bio velocity sleep mate ni apa eh???
Okay kalau uol tertanye-tanye apakah yang buatkan BVSM macam best je kan, nak pulak bila skarang sana sini non stop orang bercakap tentang tilam kuat BVSM ni, untuk makluman, Ada dua bahan utama pada bio velocity sleep mate ni iaitu
GARAM LAUT yang sangat berkualiti
dan
CAHAYA DHUHA

Jangan risau....
BVSM #Tilamkuat  #Biovelocitysleepmate ni selamat sangat untuk ibu hamil, bayi baru lahir, dan warga emas sebab bvsm terbukti dan disahkan bebas dari radiasi malahan bvsm merupakan agen anti radiasi buat kita yang sekarang ni tak kan boleh lari dari terdedah pada gelombang radiasi berbahaya.

so my advice, satu rumah wajib ada satu bvsm untuk mengurangkan terdedah dengan bahaya radiasi yang biasanye menjadi penyumbang utama pada penyakit kronik dan pengaktifan sel kanser.










Top agent tilam kuat @ bio velocity sleep mat (BVSM)
salleha roslan
011-1631 1641

No comments:

Post a Comment