Wednesday, December 11, 2013

Sabun ketiak @ sabun marine essence

Body wash marine essence ni pun merupakan spesis adik beradik sabun ketiak jenis ketul tu jugak.

So pada peminat sabun ketiak jenis ketul, sementara stok sabun ketiak ketul tengah kemarau di pasaran, uol jangan risau untuk dapatkan body wash marine essence sebagai pengganti sebab kalau nak tunggu sabun ketul tu muncul balik, mau berdaki balik leher n pelipat badan anda.

Jadi continue je guna body wash marine essence ni sebab fungsi dia pun sama je dengan sabun marine ketul. Harga pun murah sikit berbanding sabun ketiak jenis ketul ;)

Testimoni dari pengguna sabun marine essence @ body wash marine essence


Harga Sebotol RM33
250 ml
Boleh tahan hampir dua bulan untuk seorang guna.
Bau memang wangi. (Dah nama pun sabun kan ;D )

Sesuai untuk semua jenis kulit.
Terutama nya untuk penghidap ekzema, kulit berparut kesan gigitan serangga, kulit kering, leher gelap, rekahan atau stetchmark dan macam-macam lagi yang berkaitan dengan masalah kulit.


Salleha Roslan
011-1631 1641 
011-2372 7729 



No comments:

Post a Comment