Thursday, December 19, 2013

Ratu BB plus collagen di sunting orang

Bawa bertenang....
bukan sal yang di sunting orang...
Tapi ratu bbplus collagen yang sorang ni iynas omar yang di sunting oleh jejaka dari utara...

Alhamdulillah....sebak rasa bila hari yang di tunggu makin tiba. Tak pernah sangka perjalanan hidup seseorang akan berjalan mudah dan lancar macam apa yang iynas lalui. Semua nye atas kuasa dan takdir Allah...Manusia hanya mampu merancang tapi DIA yang tentukan segalan. Ditakdirkan jodoh iynas bertemu kekasih hati dengan cara romantik tanpa di rancang sebegini...chewahhhh...Apa pun TAHNIAH iynas....kak sal happy sangat-sangat bila tau iynas bakal jadi isteri seseorang tak lama lagi.


Excited dah baby danish nak jumpa aunty iynas.
Biasa nye dalam pantang dulu aunty iynas yang datang melawat danish, tapi hari ni kita pulak pergi melawat dan meraikan hari bersejarah aunty iynas ye.


.







 Finally!!!!
Hip hip horrayyyy...congrats iynas and pasangan. in shaa Allah semoga semua berjalan lancar sehingga hari disatukan nanti...Lepas ni turn myra pulak...!!!! ;)



Jangan tak percaya....iynas ni antara ratu bbplus collagen yang top kat pasaran internet ni. Sebab hasil dari bbplus collagen pada iynas memang luar biasa. Cuba tengok gambar testimoni iynas tu...dari pipi penuh parut jerawat gelap, kulit berminyak dan mudah tumbuh jerawat, Alhamdulillah hasil konsisten minum bbplus collagen yang merupakan collagen terbaik ni berkesan dalam mengurangkan sikit demi sedikit kesan parut gelap dan parut dalam pada muka iynas.

Memang berseri la iynas di hari pertunangan dia. Simple tapi tetap cantik. Kulit glowing je denganbbplus collagen ni.

So untuk bakal pengantin yang tercari-cari collagen atau supplement apa yang sesuai untuk naik kan seri muka yang kusam dan tona tak sekata tu, boleh la cepat-cepat cuba bbplus collagen.

Harga BBplus collagen???
Cuba dulu baru tau kesan dia pada anda.
Bukan takat cantikkan kulit je, tapi baik untuk sendi especially pinggang dan lutut.


Salleha Roslan
011-1631 1641

Iynas Omar
019-572 9072

Ammyrra Atyka
019-338 6797

Nfarhana
Pahang
017-944 8600

Dyna salleh
Melaka
010-202 3555

Zura kamis
Johor
010-828 8145

Afiqah
Negeri Sembilan
013-594 4061


Zazalina
Ampang
019-307 5397

Ikha
Penang
017-680 2559


Nolly
seri kembangan / temerloh
010-760 7302

Mardhiyah
kedah
017-682 6104

Najwa
perlis
013-227 0635

Tg farhana
Perak
019-907 4803

Wani
sarawak
010-511 5825

Has
Sabah
012-389 0260

Izzati
Kelantan
010-511 5825

Liyana Tahar
Terengganu
019-977 0271

Diana nafiesa
Petaling jaya
013-276 8766



3 comments: