Friday, December 27, 2013

BVSM Bio Velocoty Sleep Mate @ Tilam Kuat untuk pesakit Jantung dan Kencing Manis

Nak share testimoni BVSM Bio Velocoty Sleep Mate @ Tilam Kuat untuk pesakit Jantung dan Kencing Manis

Ni kisah benar dari Tg farhana sendiri di mana ayah beliau merupakan salah seorang pesakit jantung dan penghidap kencing manis yang mengalami kesukaran untuk aktif bergerak melakukan tugasan harian. Bila badan tak sihat dan kurang bermaya, nak beribadah pun akan rasa kurang sempurna kerana pergerakan kita terbatas dan badan kerap pening dan kebas-kebas. Alhamdulillah after 3 months just baring je atas BVSM @ Tilam kuat, ayah kuna dah mula menunjukkan perubahan positif.


In shaa Allah setiap penyakit ada ubat nye kecuali mati.
Jika anda rasa BVSM untuk kesihatan ni mahal harganya, cuba la sakit dulu...
Bila sakit baru kita boleh menilai betapa besar nye nikmat kesihatan yang Allah amanahkan pada kita untuk menjaganye sebaik mungkin.

Untuk Harga BVSM dan maklumat lanjut mengenai Tilam kuat ni boleh hubungi sal dan agent-agent sah kami.


Salleha Roslan
011-1631 1641
011-2372 7729

Tengku Farhana
019-9074803




No comments:

Post a Comment