Friday, December 27, 2013

BVSM Bio velocity sleep mate @ Tilam kuat bersama si comel gebu mama

Ba ba cak!!!!
Hahahaa baby danish suka sangat dengan fabric lembut BVSM.
Selain sedap dan hangat di buat pelapik tido, BVSM Bio velocity sleep mate @ Tilam kuat ni pun best jugak bila jadi bahan untuk mama, damia n danisha main ba ba cak dengan si comel gebu ni...Hahahaha...gelak berguling bila tengok gelagat muhammad danish shafiq yang sangat bersahaja ni...Seronok dia bila keluar masuk dalam bvsm ni.

Asalnye kami cuba lapikkan BVSM Bio velocity sleep mate @ Tilam kuat ni kat tempat tido danish adalah untuk meredakan masalah nafas berbunyi dia. Alhamdulillah dengan just lapik n sometime tu kitorg selimutkan je danish dengan bvsm ni untuk hilangkan masalah semput dia. Nak kata asthma pun ye, cuma doctor belum putuskan untuk bagi inhaler je lagi buat masa ni. Tapi alhamdulillah, lega sangat bila dengan biasakan baby danish tido dekat dengan bvsm ni, masalah semput dia macam dah tak de.

Mula-mula tu bila tengok testimoni sorang client ni yang dah 4 tahun kena asthma pakai bvsm sembuh, memang 50/50 je la kan...biasa la tu, sebab tak guna lagi...so feel susah nak percaya tu memang ada je. Tapi once diri sendiri guna n kesan dia positif pada masalah asthma baby sendiri, terus rasa bersalah la pulak kalau sal tak share kan tentang kebaikan BVSM Bio velocity sleep mate @ Tilam kuat ni pada sesiapa je yang tengah tercari-cari solution untuk kurangkan masalah semput atau asthma.



Jom tengok aksi-aksi spontan baby 8 bulan yang comel ni! ;)











ba ba cak dengan BVSM memang awesome la mama!!!


Kalau uol berminat untuk free demo dan free consultation,
boleh je contact sal atau agent-agent sah kami yang tersenarai di bawah ni.
Ready stock available!

Senang nak bawa ke mana-mana...
Kalau rasa selalu stress and sakit pinggang bila drive or duduk lama kat ofis? Usung je BVSM Bio velocity sleep mate @ Tilam kuat ni bersama anda ;)

Jangan paksa diri untuk buat kerja dalam keadaan sakit dan  meletihkan.
Hilangkan bebanan perasaan anda dengan BVSM Bio velocity sleep mate @ Tilam kuat ni dengan harga mampu milik.

Salleha Roslan
011-1631 1641
011-2372 7729



Zazalina othman
Ampang / shah alam / gombak
019-3075397


Hasikin Ali
Keramat/Johor/Kelantan
013-3496050


Has Ujang
Sabah / Sarawak /Klang
012-3890260


Leezza Faziri
Sarawak/Perak/Pahang
011-2523 0786


Dyna Salleh
Melaka / Muar
010-2023555


Nadh Aina
Klang / Melaka
017-528 6770


Afiqah Sharudin
Negeri Sembilan
012-597 3741


Nurul Ainy
Pahang
011-25434700


Diana Nafiesa
Petaling Jaya / Terengganu
013-276 8766

Ikha
Penang
017-680 2559

Mardhiyah Mokhtar
Kedah
017-682 6104

Najwa
Perlis
013-227 0635

Safriza Azwani
Damansara / Perak
013-301 1330

Fatimah Tarmizi
Johor
019-782 4876

Aisyah Zazuri
Johor
014-338 9190

Azura Kamis
Johor
010-828 8145

Izzati Ahmad
Kelantan
013-9335232

Liyana Tahar
Terengganu
019-977 0271

Noreha @ Nolly
Seri Kembangan / Temerloh
010-760 7302




2 comments: