Sunday, December 29, 2013

Agent/Dropship di KLANG untuk sabun ketiak @ marine essence

Ramai pulak orang-orang klang yang tercari- cari stok sabun marine essence ni kan...
Yang berminat nak generate extra income dari rumah antara RM500-RM7000 sebulan melalui produk sabun terhangat di pasaran ni pun boleh tahan jugak coz uol bayangkan lah, non stop fon sal bervibrate dan berbunyi especially bila time hujung bulan orang dapat gaji....Memang tak menang tangan nak handle soalan dan order masuk dari client yang teringin nak cuba sabun yang sangat berkesan untuk masalah kulit ni...tak kira peringkat umur apa sekalipun, jantina apa sekali pun, in shaa Allah dengan hanya sabun kan je badan anda dengan sabun marine essence ni memang masalah kulit yang dialami selama ni dapat diatasi.

So buat orang-orang klang dan kawasan yang sewaktu dengannya, kalau nak cuba sabun ketiak ni atau teringin sangat nak tau macam mana la kan dengan hanya guna dan share info tentang sabun marine essence ni je anda boleh jana pendapatan dari rumah antara 500 ke 7000 sebulan, boleh la contact
Agent/Dropship di KLANG untuk sabun ketiak @ marine essence ni ye :

017-528 6770

017-699 4963

012-389 0260

Farah Yuliani
012-483 0455

Haida
012-6198757

Anda juga boleh menghubungi agent klang ni sekiranya ada sebarang pertanyaan mengenai produk-produk superbrand berikut:

Premium Beautiful
Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)
Biozone food purifier
BBPlus Collagen
Garam Buluh
Mineral Coffee garam buluh
Lactolite
Maharani
Bio Ever Nano Cream
set penjagaan muka Luminez
Alat tukar ganti bio aura





No comments:

Post a Comment