Tuesday, November 19, 2013

Top leaders circle : Majlis Anugerah 2013

We are top leaders circle.



Life has taught me that my attitude determines everything. 
Life has taught me that if you don't let go of the past, you will never appreciate the present.

Life has taught me that through the hardest of times is when you will see the true strength of your soul.

Life has taught me that there is always something to be grateful for. 
Life has taught me that we all have what it takes to make a difference in this world.

Life has taught me that if you don't have your health, you don't have anything, so cherish your body and take care of your soul.
Life has taught me that if you don't believe in yourself, then no one else will.

Life has taught me that change can be good.
Life has taught me that good friends are family.
Life has taught me to always follow my heart and never be afraid to love.
Life has taught me that the simple things in life are actually the most significant.

Life has taught me that you are the secret to your own your success.
Life has taught me that true wisdom is found in failure and gained through experience.

Life has taught me to always have passion and never stop pursuing your dreams.



persembahan dari misha omar.


my business family members with CDM kelvin. sifu biovelocity sleepmate.


Tak dapat peluk izyan betul-betul, peluk gamba dia pun jadi lah.
Congratulation dear izyan liyana.

CDM 2013 yang menjadi anatar sumber inspirasi sal dari mula menjejakkan kaki ke dunia usahawan bersama top leaders circle. Kalau hari ni sal datang meraikan kejayaan izyan, in shaa Allah tahun depan sal pasti akan melangkah kan kaki ke pentas anugerah 2014 menyusuli CDM-CDM top leaders circle yang lain. Ya ALLAH teruja! semoga segala nye dipermudahkan dan diberkati selalu oleh MU...Aamiin.


Baru dapat jumpa the real CDM Izyan liyana.
Kasi anak-anak sal ni serap habis-habisan aura izyan yang sal sendiri kagum dengan beliau bilamana izyan ni jenis yang tak pernah kenal erti putus asa walau bukan mudah sebenarnye untuk seseorang tu mencapai tahap tertinggi dalam dunia usahawan ni.


if you stay positive, good things and good people will be drawn to you.


life is about balance. Be kind but don't let people abuse you.
Trust but don't be deceived. Be content, but never stop improving youself.





A meaningful life is not being rich, being popular, being highly educated, or being perfect!

it is about being real
being humble
being strong
and being able to share ourselves
and touch the lives of others

it is only then that we could have a full, happy and contented life.


with my lil sis simaa roslan.
kepakaran kami dalam menjadikan anda penuh berkeyakinan dan kekal cergas sepanjang hari dengan premium beautiful in shaa Allah tak perlu diragui kerana selama hampir dua tahun dalam bidang perniagaan baju dalam ni kami berpengalaman dalam memakaikan ratusan wanita yang ingin tampil sihat dan cantik secara semulajadi tanpa kesan sampingan.


surround yourself with only people who are going to lift u higher...
Everytime u substract negetive from your life u make room for more positive

Tiada istilah berat sebelah atau "bias" actually dalam business ni bila kita faham dan buat tanggungjawab masing-masing!Bila mereka sentiasa mengelilingi hidup sal, mudah sangat sal sendiri pun untuk sentiasa ingat pada mereka. 






Best nye baby kicking ye...


Mengandung bukan halangan utama. 
Bila keinginan ada pada diri sendiri, segala alasan dan cabaran pasti akan berjaya di tepis jauh ke tepi.


kagum dengan semangat nolly!!!



With another fighter ammyrra atyka


pakar nutrisi pemakanan tasha aina.


Bersama usahawan  muda yang makin berjaya bersama top leaders circle...afiqah sharudin and zaini othman


With kuna @ tengku farhana. Jauh datang dari utara semata-mata nak serap aura positif dari kalangan adik beradik top leaders circle.

Tahniah dan Terima kasih tak terhingga buat anda yang sanggup datang meredah lebuh raya dari utara, selatan dan timur malaysia. In shaa Allah segala usaha dan pengorbanan anda hari ni akan berhasil dengan penuh kepuasan sikit masa lagi.

Macam-macam kisah sebenarnye untuk kami sampai ke sini.
Ni baru kisah nak sampai ke majlis ulangtahun ni je tau, belum lagi kisah sebelum-sebelum ni...

macam sal sendiri, sebelum sampai ke MUT ni punye la bergegas kena siapkan anak-anak-anak...haaa kena sebut banyak sikit perkataan anak tu sebab ada tiga anak kan. Memang cabaran setiap kali nak bersiap ke mana-mana untuk urusan business adalah ANAK. Perlu masa 2-3 jam untuk siapkan diorg ni sebelum keluar ke rumah. Dengan nak mandikan sorang-sorang, pakaikan baju, bagi makan minum, dah tu pulak kadang-kadang tu bila dah siap pakaikan lawa-lawa boleh pulak ada yang buang air besar kan...huhuuu...kena la masuk balik rumah dan bersihkan sisa buangan diorg tu dulu sebelum mulakan perjalanan.

Lepas tu bekerjar pulak untuk hantar damia dan danisha ke rumah mertua, dan baby hantar ke rumah ibu sal. Sebab kesian pulak bila suami tak de skali dengan inlaw, sal nak tinggalkan tiga-tiga anak pada mertua sebab inlaw sal pun mana larat sangat dah nak focus pada tiga orang yang still makan n minum bersuap. So kat sini, sabar tu memang perlu ada sebab sebelum sampai ke check point destinasi tu kami perlu singgah dua ke tiga tempat dulu.

Sebab tu sal kagum sangat setiap kali ada rakan kongsi turut bulat hati bagi kerjasama untuk datang ke majlis-majlis anjuran syarikat dan top leaders circle coz kat sini kita boleh nampak yang mereka serius nak berubah. Dari sini jugak, bila diri sendiri dah mula usaha untuk lakukan sekecil-kecil tindakan, ini bermakna bila muncul halangan yang besar di kemudian hari, in shaa Allah confirm diorg boleh tepis dengan penuh pengawalan emosi.


No comments:

Post a Comment