Monday, November 11, 2013

The grand event 2013

Update sikit je dulu sebagai intro ;)

Ready untuk ke red carpet event 2013.

After breakfast merangkap makan tengahari,
Hantar damia n danisha ke rumah mak tok diorang dulu.

Then bergegas ke keramat untuk di touch up serba ringkas oleh kak yan.
Thanks kak yan atas sentuhan yang cepat tapi hebat!

Uol yang nak dapatkan make up untuk any event and any occassion boleh contact kak yan.


After make up ke bangi pulak untuk hantar babyplus danish ke rumah tokma.
Memandangkan in law tak berapa larat nak jaga tiga-tiga anak, so memang kena buat macam ni la untuk hari ni.

Thanks ibu dan mak sebab sudi luangkan masa n tenaga untuk tolong chek n mie jaga triple D.









Sekian.

Nanti rajin sal update gambar sepenuh nye ye dari majlis penuh warna warni ni.

1 comment: