Monday, November 25, 2013

Si manja fotogenik pa&ma 2013

Si manja fotogenik pa&ma 2013

Mumammad danish shafiq antara 150 si comel yang terpilih untuk pertandingan si manja fotogenik ni...saja je mama nak kasi dia participate aktiviti macam ni untuk biasa kan dia berani berdepan dengan orang ramai.

heheee..nasib baik mode dia sentiasa okay bila nampak orang ramai depan  mata.

Alhamdulillah sekejap je sesi photoshoot danish coz baby danish tak banyak ragam masa sesi penggambaran dilakukan. Tengok macam-macam ragam ada masa sesi photoshoot ni tau, sampaikan dalam hati cakap sabar nye la hai cameraman karangkraf majalah pa&ma ni coz nak handle mode bayi-bayi comel ni bukan nye mudah. Sal dok agah-agah danish tak sampai lima minit pun dah temengah-mengah...nikan pulak diorg yang sehari suntuk siap terbaring baring lagi untuk dapatkan shoot terbaik untuk baby comel selama tiga hari expo baby tu diadakan...fuhhhh...memang terbaik! ;)

3 comments: