Friday, November 22, 2013

Sabun marine essence liquid / body wash


sabun marine essence liquid / body wash
Sama je fungsi dia dengan sabun marine essence yang ketul tu...

# cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.
# hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
# kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatal-gatal badan
# antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
# kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
# membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
# melembutkan kulit
# sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.

Sebelum kemarau pulak body wash ni better grab cepat...

011-16311641


Ni la rupa bentuk sabun marine essence dalam bentuk cecair.
Fungsi tip top memang sama macam sabun ketul yang sedang dilanda kemarau.
Kering kontang kilang sabun ketiak ni akibat permintaan terlaluuuuuu tinggi mendadak!

Sementara sabun ketiak bentuk ketul sedang dilanda suhu demam panas yang sangat mendadak, so why not uol try je dapatkan sabun ketiak dalam bentuk cecair. Jangan risau....fungsi tetap sama. Yang beza hanya ia nye didatangkan dalam bentuk cecair je.


Boleh baca kat sini apa kelebihan bahan-bahan yang ada dalam sabun marine essence ni sampaikan huru hara semua peniaga sabun ketiak seluruh malaysia.


Sabun marine liquid ni baby sal dah guna seawal dua hari keluar perut lagi.
Memang serasi sangat dengan bayi baru lahir yang mudah terkena ruam lampin atau ruam satu badan. 

Tak sampai hati kan bila tenguk 'anus' baby tu merah je especially bila kerap buang air besar dan kecik. So jangan la seksa bayi anda lama-lama...segera dapatkan body wash marine essence ni sebagai ikhtiar untuk meredakan masalah kulit sensitif bayi. Especially bayi yang mudah di serang ekzema.





Ni antara testimoni pengguna sabun marine essence bentuk liquid.

sampai dia reply cakap sabun marine liquid ni BEST GILER! 
PUAS HATI bila masalah kulit dia beransur pulih.


Alhamdulillah sabun marine essence boleh hilangkan ketuat jugak. So uol yang ada masalah ketuat, atau anak ada ketuat boleh la try body wash marine essence.


Terbukti berkesan mencerahkan leher yang gelap.
Kalau ragu-ragu lagi dengan kebaikan sabun marine essence ni tak tau la kan... ;)



So lets grab this opportunity....
selesaikan masalah kulit yang membelenggu diri anda sekarang.

Sebagai agent sabun marine essence no 1 di Malaysia, sal bersedia untuk membantu anda menyelesaikan masalah kulit anda dengan kaedah yang simple dan selamat ;)



Dan sekiranya anda nak tahu bagaimana dengan hanya jual sabun ketiak ni je anda boleh generate income 1k to 7k per month, boleh lah segera hubungi sal dan agent sabun marine essence yang sah.



Salleha Roslan
011-1631 1641
011-2372 7729





Agent sah kami :

Agent bbplus collagen / agent sabun merine essence yang sah:

Maryam
Sri petaling

Nolly 
Seri kembangan

Aida wahida
Setia alam

Jufairah
Cyberjaya

Hasikin
Keramat

Zazalina
Keramah/Ampang

Farhana
Kepong/KL/ selangor/temerloh

Myra
Selayang

Mardhiyah
Kedah / bangi

Tengku farhana
Kuala kangsar / kelantan

Fatimah
Johor bharu

Zura kamis
Johor

Afiqah
Negeri sembilan

Dyna
Melaka

Leeza
Sarawak / perak / pahang

Ainy
Pahang / temerloh

Nuzul
Kuantan

Ikha
Penang

Najwa
Perlis

Has
Sabah / klang / sepang

Liyana Tahar
Terengganu
019-9770271

Aqilah
Terengganu /KL
017-5691754

IZZATI - 013 933 5232
PERLIS/KELANTAN/SARAWAK/BRUNEI

No comments:

Post a Comment