Monday, November 11, 2013

premium beautiful elegence

premium beautiful elegence???
apa pulak premium beautiful elegence ni kan...mesti ada yang tertanya-tanye apa beza dia dengan premium beautiful yang hitam dan dah bertahan lama hampir 20 tahun tu ;)


Ciri-ciri premium beautiful elegence :

Warna grey.
Fabric yang lebih lembut.
Design yang lebih cantik.
Fabric lace ditukar kepada embroidery lace. 
Corak lace ni lebih anggun.
Semua benefits seperti fat reposition, FIR, body reshaping masih kekal sama seperti premium beautiful classic.



Bagi sal tak kisah la classic atau elegence, asalkan ianye adalah premium beautiful corset, memang confirm tak toleh yang lain dah sebab dah sebati dengan pelukan premium beautiful setiap hari tanpa rimas dan lemas berlengas.

I really love premium beautiful corset sejak dari hari pertama lagi jumpa premium beautiful ni.

Dari punye skeptikal tentang corset, once pakai pb terus jatuh cinta sampai kan alhamdulillah boleh bantu beratus-ratus wanita di luar sana untuk tampil lebih sihat dan cantik penuh keyakinan bila amalkan pemakaian premium beautiful corset secara konsisten.

Bagi anda yang teringin nak cuba atau nak dapatkan khidmat nasihat percuma dari sal tentang premium beautiful corset ni boleh je hubungi sal ye. In shaa Allah sal akan bantu apa yang sal tau mengenai baju dalam kesihatan no 1 ni pada anda yang teringin nak tampil cantik dan sihat dengan premium beautiful.


Ni antara kelebihan premium beautiful.
Direka khas 70% untuk kesihatan
30% untuk kecantikan
Dan pastinye bila sihat datang cantik. Dari gabungan sihat dan cantik pulak datang nye 200% keyakinan diri.



Premium beautiful TIPU?
Jom tengok testimoni sal sendiri.
Nak jumpa live pun boleh je, tapi pasti kan anda grab satu ye ;)


Slim dalam masa dua minggu.
so uol yang tercari-cari set bersalin untuk di pakai masa pantang ni jangan risau untuk dapatkan premium beautiful corset.


Salleha Roslan
011-1631 1641


No comments:

Post a Comment