Friday, November 22, 2013

Bbplus collagen di pagi hari

Mulakan hari dengan bismillah dah semestinye...
and plus this good collagen pun in shaa Allah membantu buatkan life anda lebih ceria bila kulit muka makin sihat, tegang, tona sekata, no more parut    Jerawat yang gelap or berkawah.

Bukan tu aje...bbplus collagen pun membantu jadikan badan tak mudah letih sebab bbplus jugak bertindak sebagai agent nyah toksin yang biasa nye di buang melalui pencernaan kita...so for those yang ada masalah sembelit and usus boleh jugak minum bbplus collagen untuk melancarkan pembuangan sisa kumbahan anda... ;)

Sehari satu sachet pun cukup.


Nak try boleh contact sal 


Atau

Agent bbplus collagen / agent sabun merine essence yang sah:

Maryam
Sri petaling

Nolly 
Seri kembangan

Aida wahida
Setia alam

Jufairah
Cyberjaya

Hasikin
Keramat

Zazalina
Keramah/Ampang

Farhana
Kepong/KL/ selangor/temerloh

Myra
Selayang

Mardhiyah
Kedah / bangi

Tengku farhana
Kuala kangsar / kelantan

Fatimah
Johor bharu

Zura kamis
Johor

Afiqah
Negeri sembilan

Dyna
Melaka

Leeza
Sarawak / perak / pahang

Ainy
Pahang / temerloh

Nuzul
Kuantan

Ikha
Penang

Najwa
Perlis

Has
Sabah / klang / sepang




No comments:

Post a Comment