Thursday, October 10, 2013

Sabun marine essence penawar gatal kulit

Sabun marine essesnce penawar gatal kulit dan ruam badan...

Menarik...tertarik sungguh sabun marine essence atau nama glamer dia sabun ketiak. Bukan apa, kalau tak berkesan la sabun ketiak ni, masakan ada client yang secara suka rela menghantar testimoni sabun marine essence ni sebegini sekali ayat dia...

Dalam masa tiga hari je masalah gatal-gatal kulit dan ruam bahagian badan yang selama ni ditanggung Alhamdulillah kembali NORMAL!

Nampak nye peminat makanan laut yang ada elergi kulit dengan seafood wajib dah untuk dapatkan sabun marine essence ni segera. Selain bau sabun ketiak ni yang terrrrrrrsangat lah wangi, fungsi melembut, menghalus dan membersihkan kulit dengan semulajadi sangat lah disukai ramai...rata-rata yang beli sabun marine essence ni pasti biasanya akan buat repeat order lagi...bukan satu dua tapi siap ada yang terus jadi agent sah sabun ketiak.

Sabun ni bukan setakat berjaya di pasaran malaysia malah dah berjaya pun menembusi pasaran kejiranan kita iaitu brunei, singapore, indonesia dan thailand....dan alhamdulillah di arab dan europe pun makin meluas permintaan terhadap sabun marine essence yang sangat berkesan untuk mengatasi masalah kulit sekaligus bertindak sebagai penawar gatal kulit dan ruam badan.

SALLEHA ROSLAN
011-1631 1641

No comments:

Post a Comment