Wednesday, October 30, 2013

ratu premium beautiful at bayou lagoon park resort malacca

sorry kalau ada yang loya dengan tajuk "ratu" premium beautiful at bayou park resort malacca ni ye...hehehee ;)
Bukan apa, sebab dah rasa confident sangat 200% sejak hampir dua tahun pakai premium beautiful corset ni. Sebab tu la berani je nak letak words "ratu" sebagai title entry ni.

Serius...uol mesti kena cuba pakai premium beautiful. Pakai hari-hari, kira sebagai gantian baju dalam biasa yang uol pakai hari ni lah. Yang dah ada premium beautiful tu, sayang nyeeeeee lah kalau uol just simpan dalam gobok almari je. Ye la, orang lain yang tak mampu nak pakai pb, beriya-iya nak kan pb but uol yang mampu beli pb boleh pulak sekadar beli just pakai bila pergi kenduri je. The next day pulak terus simpan dalam almari...rugiiiiii sangat! That's y tak dapat kesan yang ketara hasil dari pakai premium beautiful.

okay tak nak melalut cite pasal pb, kalau uol serius nak tau cara yang berkesan untuk pakai premium beautiful corset ni sampai dapat shape JAM PASIR, boleh je whatsapp sal untuk dapatkan free consultation...sekadar nak membantu uol yang dah ada pb tapi rasa MALAS nak pakai. so fikir balik, membazir je beli kalau tak pakai..lagi pun membazir ni salah satu amalan syaitan...jadi kalau dah beli silalah pakai selalu coz pb bukan semata-mata untuk slim kan badan kita...tapi lebih kepada membaikpulih dalaman badan kita supaya sentiasa sihat dan ceria ;)

Jom tengok aktiviti sal. Sambil buat bisnez, sambil bawa anak-anak enjoy dengan persekitaran luar selain dari persekitaran yang dah biasa sangat diorg lalui hari-hari.



Mama muka letih.
Letih tapi happy bila tengok anak-anak happy sangat bila dapat datang ke melaka. Hotel favourite diorang kalau ke melaka ni dh tentu lah bayou lagoon park resort. 

Tak plan pun nak datang melaka ni...datang dengan tujuan nak jumpa biz partner cawangan melaka sal n sambil tu nak lepas kan hajat untuk makan asam pedas di melaka dengan dyna salleh n family.




Tengok la betapa happy nye yang baby tu...heheeee...dalam perut dulu berkali-kali ke melaka..dah keluar perut ni la 1st time baby danish follow mama ayah ngan kakak2 ke melaka.





After check in terus damia ngan danisha nak pergi mandi kolam. Memang target diorang kalau pergi mana-mana hotel memang akan ke swimming pool je la. Bawa baby danish skali mandi, tapi baru je rendam kaki dia dah menjerit-jerit hilang suara nak naik...hahahahahaaa...kalau ikutkan, every morning or evening kalau mandikan dia kat rumah tu, mana pernah di nangis...tapi mandi kolam boleh pulak dia meraung sampai hilang macho.





Tengah lepak-lepak kat pool dyna salleh dengan baik hati nye datang hantarkan kuih paling terangkat kat melaka. Serius babe, memang sedappppp tak ingat punye kuih yang dyna bawa masa ni. Mula-mula tengok tu, ingatkan kuih ni sama je rasa dia macam yang selalu makan before this, tapi sebenar nye memang jauh meleset dari sangkaan. Dyna........nanti i datang melaka u belikan lagi tau. Berebut-rebut anak sal makan kuih auntie dyna bawa ni sampaikan tak sempat nak amik gambar pun.hahaaa...lagi pun lepas berendam dalam air kan memang rasa cepat lapar.



Sedap kan danish tido.
hahahaa...sedap la tu bila kena angin kuat kat tepi pool ni. Nyenyak tak ingat punye dia tido masa ni. sampaikan mama rancak bersembang dengan one chinese dari PJ pun dia tido je. Sejak buat bisnez dan dah jadi sebahagian businesswoman ni, mana pergi pun mesti akan jumpa kenalan baru yang akan sekepala rancak bercerita tentang ekonomi dan masa depan. Time duduk lepak kat sini ada la borak-borak dengan one chinese man ni, best sangat bila sebenarnye ura-ura racist la apa tu semua memang tak betul...bila berborak tentang ekonomi dengan chines memang masa tu tak rasa pun berlalu.


babyplus mama yang sangat lah gebu.


Dua-dua kakak ni tak berapa sihat sebenarnye. tapi bila diorang berada dalam persekitaran yang menceriakan dan boleh buat apa yang diorang suka, alhamdulillah makin cepat sihat pulak jadinye ;)


Malam pulak dyna and fendy bawa gi makan asam pedas telur ikan kat Asam pedas pasar borong...memang maveles la asam pedas melaka!

Kalau uol tercari-cari lokasi makan asam pedas di bandar melaka, boleh jugak ke link ni ye:







suka nye lahai diorang dengan baby plus ni. ryan and danial memang boleh gang la dengan danish nanti kan.


Lepas perut kenyang dengan asam pedas dan 20 otak-otak then kitorg pun ke rumah dyna pulak untuk mulakan sesi o group kami. Seronok nye la buat bisnez enjoy n santai macam ni dengan top leaders circle. no stress....masa nak mula kerja ikut kita..ikut tapak kaki kita je...



Kalau ikut kan nak borak sampai pagi dengan dyna n melati ni tau...uol memang best la dear...in shaa Allah next time kita jumpa lagi ye untuk bisnez preview TLC di melaka.


Uol yang teringin nak tau lebih lanjut tentang peluang business dengan top leaders circle ni boleh la dapatkan keterangan lanjut dari sal, dyna atau melati ye.


salleha roslan
011-1631 1641

dyna salleh
010 - 202 3555

melati
012-652 0032






5 comments:

  1. michael kors factory outlet, http://www.discountuggboots.in.net/
    adidas outlet store, http://www.adidasoutletstore.us.com/
    hollister uk, http://www.hollistershirts.co.uk/
    oakley sunglasses wholesale, http://www.oakleysunglasseswholesale.us.com/
    cyber monday deals, http://www.blackfridaydeals.us.com/
    canada goose jackets, http://www.parajumpers.in.net/
    moncler coats, http://www.moncler.us.com/
    coach outlet online, http://www.coachoutletonline.in.net/
    adidas wings, http://www.adidaswings.net/
    kobe bryant shoes, http://www.kobebryantshoes.in.net/
    kobe shoes, http://www.kobeshoes.us/
    moncler outlet, http://www.uggoutletstore.eu.com/
    replica handbags, http://www.replicahandbag.us.com/
    nike huarache, http://www.nikeairhuarache.org.uk/
    cheap oakley sunglasses, http://www.cheapoakleysunglassess.us.com/
    black friday deals, http://www.barbourjacketsuk.co.uk/
    kobe 9, http://www.kobe9elite.us.com/
    toms shoes, http://www.toms.us.com/
    oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-outlet.us.com/
    futbol baratas, http://www.futbol-baratas.com/
    christian louboutin, http://www.scarpelouboutin.it/
    prada outlet, http://www.pradaoutlet.us/
    hermes outlet, http://www.hermesoutletstore.us.com/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutlet.org.uk/
    ralph lauren outlet, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
    2015109caihuali

    ReplyDelete