Tuesday, October 22, 2013

mother of three : bbplus collagen family

mother of three : bbplus collagen family


gambar atas tu sebulan lagi sebelum bersalin kan danish.

gambar bawah dah 5 bulan bersalinkan danish.

Weol kalau ke melaka bukan sekadar datang kosong buang masa. Tapi sambil bercuti sambil jumpa rakan kongsi top leaders circle yang berada di melaka. especially tak sah kalau tak jumpa my pretty www.dynasalleh.blogspot.com


dua-dua gambar ni masa kami berada di bayou lagoon park resort melaka.
sekarang ni sambil berbisnez sambil boleh bawa anak-anak bercuti sekali.
really enjoy rasa nye life macam ni. kalau dulukan, nak jejalan kuar kl aje pun dah mula basah ketiak sebab risau anak-anak akan request nak suh beli itu ini...kalau tak beli tak sampai hati la pulak kan. But now alhamdulillah sangat selesa bila anak-anak pun follow sekali ke mana saja mama dan ayah mereka pergi. 



No comments:

Post a Comment