Tuesday, October 22, 2013

Kandungan bahan-bahan dalam BB plus collagen


kandungan bbplus collagen

kat sini sal nak share kan antara kandungan utaama yang ada dalam bb plus collagen ni di mana hasil gabungan baha-bahan semulajadi yang ada dalam setiap sachet bbplus ni mampu untuk bertindakbalas secara positif pada tubuh badan anda.

Antara bahan bbplus ni adalah : 

Kolagen ikan terhidrolisis, 

ekstrak biji anggur, 

Vitamin C, 

jus bunga roselle, 

jus buah blackcurrant, 

serat epal,

 inulin.


boleh jugak refer gambar kat bawah ni untuk kandungan bbplus collagen:



Bagaimana BB Plus Bertindak?

Mod tiga tindakan:

1. Memulih  - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi
                         rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida  
3. Memperbaharui -  Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru

Dos apakah yang efektif?
Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap.

Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan?
Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis

Bagaimanakah BB Plus dapat meningkatkan kualiti kulit?
Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.

Bagaimanakah BB Plus dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi?
Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis.





Testimoni bb plus collagen



credit to : ismalina

minum bbplus bukan untuk cantikkan muka je tau...tapi siap boleh bagi benefit satu badan.
tengok ha, sampaikan ke tumit kaki pun boleh jadi licin kalau rajin minum hari-hari bbplus collagen yang tinggi dengan serat semulajadi ni...tak selesa tau bila tumit kaki merekah...so y not buat uol yang ada ibu yang sakit kaki akibat tumit merekah, boleh la uol hadiahkan bbplus ni untuk ibu tersayang ;)



credit to : nurulhidayah


bbplus jugak melawaskan masalah pembuangan air besar.
uol...bahawa tau kalau tak membuang lama sangat..at least sehari nak kena buang sisa kumbahan dalam badan kita ni 2 kali sehari. Tapi macam mana ye kalau tak membuang lebih dari dua hari...tu yang muka mudah berjerawat n kepala cepat je pening-pening kan. Lagi pun bahaya la kalau simpan lama sangat sisa makanan dalam usus kita. So minum bbplus cepat-cepat...bila dalam sihat tu yang luaran makin terserlah.



credit to : me

heheee...it's me with my 5 months baby boy...
sal minum bbplus since pregnant 4 bulan sampai lah baby dah nak masuk 6 bulan sekarang ni. In shaa Allah dengan kandungan buah-buahan yang ada dalam bbplus collagen ni, ianye selamat di minum oleh ibu yang hamil dan menyusukan. Kalau dalam pregnant n menyusukan bayi kita berani je minum coke or any kordial so y not uol nak takut untuk minum bbplus collagen yang terbukti berkesan dan selamat untuk setiap lapisan umur tak kira yang muda, tua, lelaki, perempuan, hamil, menyusu or dalam pantang sekalipun.


BBPLUS COLLAGEN BUY 3 FREE 1 still available until october 2013.
better grab terus 4 kotak ni dengan harga yang sangat murah dan berbaloi!!!

whatsapp untuk keterangan lanjut

Salleha Roslan
011-1631 1641

COD hanya area sungai buloh dan puncak alam


4 comments:

  1. ugg boots, http://www.winterjackets.us.com/
    barbour coats, http://www.canadagoosecanada.com/
    moncler jackets, http://www.nobis.us.com/
    pandora jewelry, http://www.pandora.eu.com/
    cheap mlb jerseys, http://www.cheapmlbjerseys.net/
    michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbagsoutletstore.us.com/
    nfl jerseys wholesale, http://www.nfljerseys-wholesale.us.com/
    ghd hair straighteners, http://www.ghdhairstraightenerssale.co.uk/
    asics, http://www.asicsisrael.com/
    parajumpers coats, http://www.woolrichoutletstore.us.com/
    cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.net/
    louis vuitton handbags, http://www.louisvuittonhandbags.org.uk/
    cheap ugg boots, http://www.cheapuggboots.net.co/
    abercrombie and fitch, http://www.abercrombie-fitch.us.com/
    nike free uk, http://www.nikefreerunning.org.uk/
    barbour coats, http://www.belstaff.us.com/
    ralph lauren uk, http://www.ralphlauren-outletonline.co.uk/
    pandora jewelry, http://www.pandorajewelryoutlet.us.com/
    ugg sale, http://www.uggoutlet.org.uk/
    louis vuitton handbags, http://www.louisvuittonhandbagsoutlet.co.uk/
    ralph lauren, http://www.poloralphlaurenoutlet.it/
    air jordan 11, http://www.airjordan11.net/
    ugg outlet, http://www.snowboots.us.com/
    ed hardy clothing, http://www.edhardy.us.com/
    michael kors outlet, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
    2015109caihuali

    ReplyDelete